2777
2789
عنوان

شب میخوام نماز بخونم اسمتونو بگین❤با نیتتون

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 80 پست

زینب

شفای کاملم‌و ازدواج خوب و به زودی ام

لطفا برای ازدواج خوب و به زودی ام‌دعا کنید✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حاجت روا باشید ان شاء الله 

برای من و عزیزانم

برای دوستم @queenمریم   و دخترشون و سلامتی همسرشون

💚 «پروردگارا، من به هر خیری که به سویم بفرستی، نیازمندم.» قصص۲۴💚  🌱فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ( خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱️)   🌿 سوگند به روز وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام می گیرد که من نه تو را رها کرده‌ام و نه با تو دشمنی کرده‌ام( سوره ی ضحی آيات 1 تا 3).🌿     معجزه اتفاق می افته، مثل یه نور...✨اَلْحَمُدُ لِلَّهِ کَمَا هُوَ اَهْلُه.🌼                                                  گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من❤️

اسمام لطفا دعام کن امسال فیزیو بیارم ممنونم:))))

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.

دوستان چون حجم پیاما زیاده نتونستم دونه دونه ریپلای کنم 

💚💚💚ریپلای نمیکنم لایکتون میکنم ان شاءالله. امشب همتونو سر قنوت دعا میکنم ❤❤❤

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

پدرم کتک میزنه و بد دله و خسیس و شکاک (حتی نمیزاره در خونه باز کنیم)و بد اخلاق و بد دهن و تهمت میزنه و آبرو بره و همیشه پشتمونو خالی کرده حرف بد مثل نقل و نبات تو دهنشه و کولی و دعواییه و زورگوی و فاسد و خونه همیشه زندانیمون میکنه و پول مهریمو چنپ سال با سودش خورده پس نمیپه میگه اگه میتونی پس بگیر😭 حتی پول شارژ نمیده😭 و تو خونه هم نمیزاره راحت باشیم ن برا خوردن ن خوابیدن ن تلویزیون برا کار خونه از عمد می ایسته یالا سرمون که دعوامون کنه و از کنارمون رد میشه از عمد با دست یا پاش میزنتمون😓😒😭🥺 خدا لعنتش کنه کاش اگه خدا عدالت داره پدرم بمیره بی شر و دردسر فقط شر و بدی و بدبختی ازش دیدیم شما رو به خدا دعا کنید پدرم ظلمش به خودش برگرده الهی و هیچ وقت دیگ در حقمون ظلم و ستم نکنه 😭💔جون عزیزتون بنویسید و دعا کنید پدرم امشب سکته یا تصادف کنه و بمیره انشالله نفس راحت بکشیم از دستش الهی که شرش ازمون امشب کم شه💔😭

خدا هست،اگه هست چرا جون پدر ظالممو نمیگیره 😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

جون امام زمان دعا کن تو رو قرآن انشالله من و عزیزانم مخصوصا من و مامانم و خواهرم و داداشام مثل مردم عادی آزادی داشته باشیم بریم بازار و مغازه و سفر و پارک و سینما و زیارتگاه ها بتونیم با مادر بزرگ و خاله هام رفت و آمد کنیم و بتونیم راحت بریم سرکار و ادامه تحصیل بدیم و با همسایه ها سلام و علیک بتونیم داشته باشیم و انشالله هر جا دلمون میخواد بگردیم و کسی محدودمون نکنه اصلا ، تو رو به امام حسین دعا من حاجاتمو گلم😭😔💔 تو رو خدا حتما همین روزا به همه ی حاجتام برسم و دلم خیلی شاد شه خیلی 😭

تو رو خدا دعا کنید هر کی حق من و عزیزانم رو خورد و به من و عزیزانم تهمت زد و توهین کرد و گولمون زد و استرس داد و عذابمون داد انشالله خدا حقمونو امشب بگیره ازشون💔😭😭