2777
2789

سلام بچه ها دیدین یه سری پیجا هستن که تبلیغ میکنن که با این پودر چند کیلو اضافه میکنین و فلان و فلان ،من از یکیشون ک پرسیدم خیلی وعده وعید داد یه پکش هست ۱۵ کیلو افزایش وزن قیمتش ۳میلیون خورده ایه😐حالا کسی استفاده کرده ازش؟راضی بوده یا ناراضی؟

از این چیزا نگیر،منم لاغرم ولی سمت این چیزا نمیرم ی بار قرص گین آپ گرفتم فقط کل صورتم جوش زد و هیچ فایده ای نداشت،متخصص تغذیه بهم شربت راسیپ داده،قرص مخمر آبجو هم میخورم قبل از غذا،اشتهامو بازمیکنه دارم کالری شماری میکنم.بنظرم بهترین و سالم ترین راه همینه ک یه اشتهاآور مجاز بخوری تا اشتهات زیاد شه و غذاهایی بخوری ک کالری زیادی داشته باشه.شربت سانستول،آرژی پلاس،قرص شیکوریدین،پودر انترامیل،پودر گین آپ مجاز ک داروخونه میفروشه،اینا هم عالین.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما نتیجه گرفتی؟از همه اینا استفاده کردی؟

بجز سانستول و آرژی پلاس بقیه شو آره،این دوتارم از کسی شنیدم ک با همینا و کنارش کالری شماری حدود بیست کیلو اضافه کرده ولی خودم فعلا این دوتارو استفاده نگرفتم،واسه من چیزی ک بیشتر ازهمشون نتیجه میده شربت راسیپه چون واقعا اشتهامو زیاد میکنه وگرنه در حالت عادی خیلی کم غذا میخورم،با همین شربت راسیپ و کالری شماری تو دو سه هفته دو کیلو اضافه کردم،یمدت وقتشو نداشتم ولی دوباره شروع کردم.اگه در مورد کالری شماری چیزی نمیدونی تو گوگل در مورد این و اپلیکیشن مانکن و غذاهای پرکالری تحقیق کن.من خیلی وقته ک ذهنم درگیر این موضوعه و واقعا الان مهمترین دغدغه مه.این همه توضیحم واسه این بود ک گفتم شاید دغدغه ی توام باشه و خواستم تجربه مو بگم، اینایی ک گفتم سالم ترین و علمی ترین روشیه ک میتونی باهاش چاق شی فقط باید براش وقت بذاری و غذا بخوری،امیدوارم اینایی ک گفتم بتونه کمکت کنه❤️

ممنونم عزیزم لطف کردی ❤

فقط هر اشتها آوری مصرف کنی سه چهار روز طول میکشه تا تاثیرشو حس کنی،مثلا همین شربت راسیپ اولش یکم آدمو خواب آلود و عصبی میکنه ولی دو سه روز بعد این اثراتش از بین میره و خیلی اشتهارو زیاد میکنه،مجازم هست و برای اشتهای بچه هام تجویز میشه