2777
2789
عنوان

از نامزدم بدم میاد رو مخمه

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 55 پست
وای اصلا خوب نیست مرد صبح تا شب خونه باشه رو مخه

بابام اونقدر خونه نیست که اینه

فقط واسه خواب میره خونه مامانش😑

میاد الکی میشینه وقتمون هدر میره

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لباساشو بزار تو پلاستیک بگو عزیزم زشته این حرکتت امیدوارم درک کنی و هر روز نیای اینجا

نه امیدم چنان نجات‌بخش است و نه ناامیدی‌ام چنان مهلک؛من در میانه زجر می‌کشم و ادامه می‌‌یابم.🌱🌚

لباساشو بزار تو پلاستیک بگو عزیزم زشته این حرکتت امیدوارم درک کنی و هر روز نیای اینجا

نمیتونم روم نمیشه بگم

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

بابام اونقدر خونه نیست که اینهفقط واسه خواب میره خونه مامانش😑میاد الکی میشینه وقتمون هدر میره

وای چقدر بد 

باشگاه بنویس برو یا یه جوری که بری بیرون 

کمتر بیاد خونتون 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
بابام اونقدر خونه نیست که اینهفقط واسه خواب میره خونه مامانش😑میاد الکی میشینه وقتمون هدر میره

یه ۲ بار ک اومد نشست خودتو مشغول کن 

میوه بزار جلوش دیگه بهش اهمیتی نده برو به کارات برس

خودش میفهمه

نه امیدم چنان نجات‌بخش است و نه ناامیدی‌ام چنان مهلک؛من در میانه زجر می‌کشم و ادامه می‌‌یابم.🌱🌚

عزیزم نزدیک پریودتهمن هر وقت شوهرم میره رو مخم. چند روز بعد پریود میشم

نه هنوز دو هفته ایی وقت دارم

من همیشه بخاطر این کاراش بدم میاد ازش

اره خیلی

دوست عزیز اجازه میدین توی تاپیکتون ی سوال بپرسم 

ربطی ب موضوعی ک دارین بحث میکنید نداره ؟؟

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

وای چقدر بد باشگاه بنویس برو یا یه جوری که بری بیرون کمتر بیاد خونتون

پیش من نمیاد با داداشم و مامانم میشینه