دوسالی که باهم بودیم تاحالا نشده ۱۰_۱۱بخابه همیشه ۱۲ به بعد
حالا ۴ روزه ۹شب میخابه
امروزم گفت میام دنبالت اومد محل کارم با دوستش بود منو رسوند خونه تمام کلا ۵دیقه شد میخاستم بهش بگم بابام ک میومد اینجوری دنبالم چ اصراری بود ک گیر دادی خودم میام
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ببین اصلا بهم نریز من باتجربه ۱۲ سال زندگی مشترک بهت میگم.اول از همه به خودت اهمیت بده.همیشه جذابترین ورژن خودت روداشته باش.دلخوریت رونشون بده ببین اون کاری میکنه یا نه
عزیزم سرد نشو محبت کن بهش بیشتر تا بیشتر تشنت بشه تو خونه لباسای خوشگل بپوش ب خودت برش مخصوصا اخلاقت غر غرو نباش سر زنده و خوش خنده باش خودش میاد سمتت بعد هم الان فشار اقتصادی زیاده سعی کن درکش کنی اینجور باور کن وابستت میشه از سیاست زنانت استفاده کن
چطور میتونی اینقد با اطمینان تو دلشو خالی کنی؟ استاتر به نظرم نامزدت یه مشکل داره شاید کاری باشه شاید خانوادگی شایدم مالی. فردا جمعه ست قرار بذارید یه جای خوب با هم حرف بزنید