2777
2789

دوسالی که باهم بودیم تاحالا نشده ۱۰_۱۱بخابه همیشه ۱۲ به بعد 

حالا ۴ روزه ۹شب میخابه 

امروزم گفت میام دنبالت اومد محل کارم با دوستش بود منو رسوند خونه تمام کلا ۵دیقه شد میخاستم بهش بگم بابام ک میومد اینجوری دنبالم چ اصراری بود ک گیر دادی خودم میام 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=366748729]عقد کردیما[/QUOTEربطی نداره  هرکی بخواد خیانت میکنه الان ببینم شبا میره کجا یه دوست داشتم با یه مرد متاهل دوست شد ۲ سال با هم بودن زنش فهمید دوستم بعد ۲ سال فهمید ک متاهله زنش ب دوستم زنگ زد رابطمون تموم شد بعد ۱ ماه پسره ب دوستم زنگ زد گفت طلاقش میدم دوباره اوکی شدن اون زنم طلاق داد الان نامزد کردن 😐 

مردا دنبال آدمهای دست نیافتنی ن ..تو ناز کن محل نزار 

کشیده میشه سمتت

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32
مردا دنبال آدمهای دست نیافتنی ن ..تو ناز کن محل نزار کشیده میشه سمتت

عزیزم اینا برا کسی صدق میکنه ک دوست نداره کسی ک دوست داشته باشه هرچی بیشتر میگذره عمیق تر وابسته تر میشه من خودم الان ۵ ساله با یه پسرم بخدا بهش میگم تموم کنیم میشینه گریه میکنه هرکاری بخوام برام انجام میده والا ناز اینا هم نمیکنم