اره بیخود نبود کمبود برق و گاز و بهونه کردن همه جارو تعطیل کردن مریضی اومده صداشونم درنمیاد حداقل مل ...
بخدا پیش ما هرکی واکسن زد همه از دم مریض شدن. ادم هاس سن بالا همه غده زده تو بدنشون نمیگم همه ولی بیشترشون. جوونای دیدم ک قبل کرونا اصلا سرما نمیخوردن. بعد واکسن همه بدن ها ضعیف شدن. درسته یهو ادم نمیمیره ولی همه آلوده درد شدن
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
هرچی مرض و درد بی درمونه ازچین میاد منه بدبختم گرفتم یک ماهه خوب نمیشم بدن درد شدید سرفه گلو درد عفونت چشم آبریزش بینی
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....