2777
2789
خب دلم نمیخواد رو شوهرم تاثیر بذارهبه من و خانوادم گفته تیغ زن!!اینجوری شوهرم کم کم حس میکنه واقعا م ...

اگه هم الکی بخوای چیزی که جلوت نگفته رو به رو شوهرت بیاری و غر بزنی یک غرغرو رو اعصاب حساب میشی.به نظر من که ولش کن فقط سعی کن رابطه شوهرتو باهاش کم کنی کم کم نه ی دفعه. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه هم الکی بخوای چیزی که جلوت نگفته رو به رو شوهرت بیاری و غر بزنی یک غرغرو رو اعصاب حساب میشی.به ن ...

اخه الان هر چقد بگم پسر خالت بدجنس و حسوده میگه رو چه حساب میگی. حس کردم اگه بفهمه ک پیاماشو دیدم بهتره

اخه انقد حسوده که حتی شوهرم هر لباسی میخره میره شبیهش میخره مثل زن میمونه

اخه الان هر چقد بگم پسر خالت بدجنس و حسوده میگه رو چه حساب میگی. حس کردم اگه بفهمه ک پیاماشو دیدم به ...

منم همسرم ی دوست همین مدلی داره. خیلی صمیمی بودن ولی با سیاست کم کم رابطشو کم کردم الان شدن سالی ی بار دیدن و ی بارم تلفنی . مردها از زن غرغرو بدشون میاد بگرد ی راه دیگه پیدا کن رابطشو کم کنی باهاش

بلدیا هاااااا🤣

😁

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...