امروز یکی تاپیک زده بود موقع عادت ماهانه چرا نمیشه طلاق بگیرم من رفتم سرچ کردم گوگل دیدم اره حرف اسی درسته حالا دلیلش بنظرتون چی میتونه باشه😂🤣💔🤷🏼♀️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فاصله ای که میان زوجین در زمان بارداری، زایمان و حتی پریودی وجود دارد و به دنبال آن کم شدن کشش عاطفی میان زوجین بر شکننده بودن روابط اثر میگذارد. به همین دلیل قانون مدنی و ماده 1140 آن بر باطل بودن حکم طلاق در زمان پریودی تأکید دارد.
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
فاصله ای که میان زوجین در زمان بارداری، زایمان و حتی پریودی وجود دارد و به دنبال آن کم شدن کشش عاطفی ...
چرا یه خانمی وقتی حالش خوب نیست کنار اون مرد باید رابطه باهاش هم تحمل کنه بخاطر همین که زن وسایلشو جمع میکنه میره خونه پدرش بعد شوهر میره دادگاه میگه بدون اجازه زنم گذاشته رفته خونه مادرش منزل رو ترک کرده همیشه قانون حرف مرد ها رو میزنه