2777
2789
عنوان

اگه خواستگارم خونه داشت ردش نمیکردم حیف شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4590 بازدید | 152 پست
از کل حقوق برابر فقط بیرون کار کردن زن رو دیدن بقیش دیگه مهم نیست دیگه نمیگن خودشون از سرکار بیان شا ...

همین رو بگو ... حالا خوبه قدیما هم نیست که فقط مردا می رفتن پول درمیاوردن . الان دیگه زن و مرد بیرون خونه پا به پای هم کار میکنن بعد آقا میاد خونه آماده خوری میکنه وهمه ی مسئولیت های خونه با خانمه! هر وقت این به اصطلاح مردا هم بیرون خونه کار کردن هم تو خونه هم بچه داری کردن هم مهمان داری و زن داری و زایمان و دوران بارداری هم نصف نصف بعد باید بیان برای زنا قوقولی قوقو ‌کنن😐😏😂

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه پسر وقتی میره خواستگاری دیگه حداقل یه خونه و ماشین داشته باشه پس واسه چی اصلا زن میگیره؟ یکی رو ت ...

اصلا از قیمت خونه ها خبر داری؟

آدم نمیتونه خونه اجاره کنه؟

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
حرف شما عوضش غیر منطقیهاگه تو رفاه نبوده باشه حق داره دلش بخواد تو رفاه باشه؟تا کی زن ستیزی؟

حق نداره*

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

همین رو بگو ... حالا خوبه قدیما هم نیست که فقط مردا می رفتن پول درمیاوردن . الان دیگه زن و مرد بیرون ...

اصلا با اینا بحث نکن گفتن کار نکردی فقط بقیه کار کردن بگو اره عزیزدوردونم بقیه کار کردن که من دست به سیاه و سفید نزنم راحت زندگی کنم ببین چطور فشاری میشن دلیل منطقی اوردن رو اینا جواب نیست اینا نمیخوان بفهمن

این شد بهانه؟این حرف؟به نظر تو بدون خونه اون زندگی متاهلی چه ارزشی داره؟ که قرار پر تشنج و اشفتگی با ...

شما که انقدر پول و مادیات برات مهمه چرا اینجایی؟الان باید صبح تا شب کار کنی پولدار شی

سوال منو جواب ندادی پدر یا برادر خودت الان میتونه بره خونه بخره؟

همسر من اومد خواستگاریم نه کار داشت نه خونه نه ماشبن نه پشتوانه مالیفقط پسر بسیار خوبی بود ....رشته ...

خدا براتون حفظ کنه همسرتون رو .

ولی پسرای الان اکثرا لایق نیستن که بخوای فداکاری کنی و قانع و بساز باشی . باید در حد و شان خودت بلکه هم بیشتر ازشون توقع داشته باشی وگرنه به قول معروف اگه راحت به دست بیارن راحت هم میذارن کنار و از دست میدن ....

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
اصلا با اینا بحث نکن گفتن کار نکردی فقط بقیه کار کردن بگو اره عزیزدوردونم بقیه کار کردن که من دست به ...

دقیقا 😂 حالا اصلا من می خواستم اعتماد به سقف کاذب اون پسره رو بیارم پایین که اومده بود رجز میخوند ؛ نمی دونم چرا اون کاربر مثلا خانمِ باهوش که اصلا نفهمیده من چی گفتم و برای کی گفتم ، اومده خودشو نخود آش کرده یقه ی منو چسبیده ؟!😐😑😵‍💫

حرف شما عوضش غیر منطقیهاگه تو رفاه نبوده باشه حق داره دلش بخواد تو رفاه باشه؟تا کی زن ستیزی؟

عزیزم کفویت مالی مطرحه

در ضمن شوهر غول چراغ جادو نیست 

پسری که خونه و ماشین داره معمولا جهیزیه متناسب اون شرایط هم میخواد

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
منم معلمم ۲۷تازه عقد کردیمشوهرم ۳۰ سالشه تازگیا خونه خریدهخونه خیلی مهمه

شوهرت کلان شهر خونه خریده؟

قیمت خونه تو کلانشهرو نمیدونید که اینجوری میگید

شوهرت کلان شهر خونه خریده؟قیمت خونه تو کلانشهرو نمیدونید که اینجوری میگید

بله تهران خونه خریده

ساکن مرکز تهرانیم ۳ تومن تموم شد

که ۵۰۰ بازسازی نیاز داره

چرا سختش میکنین پسری که عرضه داشته باشه میتونه

از حق نگذریم ۷۰۰ پدرش کمک کرد

شما پسرا کلا راحتیندنبال دختر شاغل میگردین بعد ازدواجم کار خونه بیرونو بچه با خانمه حسرت میخورم وقتی ...

جالبه توقع دارین حتی اگر خودتون شاغل باشید بازم خونه و ماشین و ...با پسر باشه ولی اگر پسر توقع داشته باشه با وجود شاغل بودن زن بازم کارای خونه بازن باشه ناراحت میشید