2777
2789
دقیقایعنی برای اینکه ب اون نفرتشونو نشون بدنبخوودشونم ک زن هستن توهین میکنن ک وظیفه زن چیهه پسسس پس ...

حق 😅

حاضرن‌گل به خودی بزنن تا خشمشون خالی شه...

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حق 😅حاضرن‌گل به خودی بزنن تا خشمشون خالی شه...

حاالا ک کار نمیکنی شوهرت باید ۳ تا زن دیگه بگیره اه😅🤦‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
پس اگه اینطوریه مشکلی ندارید همسرتون بتونه همزمان با شما 3 تا زن دیگه بگیره؟

حق و حقوق قانونی زنو بدن 

حقوق انسانیشو 

طبق همون اسلامی که مردا رو هار کرده 

صدتا بگیره

و قسم به لحظاتی که تمام توان و تحملت به پایان رسیده اما تو دوباره دوام می‌آوری☄️

این درستهالبته تو خارج زنها هم کار میکنن که همه چی نصف میشه

در خارج قانون از نصف اموال برای زن حمایت میکنه نه اینجا مرد بنام شخص دیگه ایی میکنه و تو خارج اول حق با زنان است بعد حیوانات بعد مرد و زن امنیت جاینی و قانونی داره و قانون پشت زن هست 

اونجا حتی روابط دوستی و اشنایی هم قانون حمایت میکنه

تمکین؟؟😐بیشتر توضیح میدی

بله تمکین 

فقط وظیفشه نیاز جنسی مرد رو برطرف کنه 

البته این قانون و شرعی هست گفته من نیست 

زن بابت تمام کارهایی ک میکنه اشپزی بچه داری خونه داری میتونه طلب پول کنه یا اصلا انجام نده 

برای همین کارهای روزمرگی زن حقی ب اسم اجرت المثل داره 

من این قانون رو نمیدونستم از زن بودن حس بدی گرفتم

خیلی قوانین هست که اصلا اجرا نمیشه و خیلی قوانین هست که کاملا برعکسش اجرا میشه اینم جز همون قوانینه وگرنه شما تو خانواده های اطرافتون رو نگاه بکنید میبینید زن چقدر ارزش بالایی داره و حتی زن سالاری هست بعضا

بله تمکین فقط وظیفشه نیاز جنسی مرد رو برطرف کنه البته این قانون و شرعی هست گفته من نیست زن بابت تمام ...

قانون از بیخ غلطه بخاطر کم ارزش نشون دادن جنس زن دربرابر جنس مرد 

اصلا تو کتم نمیره 

نیازی ک مرد داره زنم داره مگه زن برده جنسیه ک فقط تمکین کنه

قانون از بیخ غلطه بخاطر کم ارزش نشون دادن جنس زن دربرابر جنس مرد اصلا تو کتم نمیره نیازی ک مرد داره ...

نمیدونم والا 

قانون شرع میگ 

من نظری ندارم 

😄

حالا ک در حال حاضر زنا تمام کارهای خونه و بچه رو انجام میدن حتی اونایی ک شاغلن

ی سوال داشتم، من عقدم مهریه م هم عندالمطالبه هست ، میتونم هروقت خاستم درخواست بدم و ازش بخام پرداخت ...

قانونا آره میتونی درخواست مهریه کنی 

ولی به نظرم جالب نیست وقتی تو زندگی مشترک هستی درخواست مهریه کنی وقتی با هم مشکلی ندارید 

اقدام کنی برای مهریه حتما باعث کدورت میشه 

نفقه همین مخارجی که همسرتون براتون انجام میده مثل لباس و تهیه مسکن و....

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙