2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم

177 بازدید | 18 پست

من چادریم ولی مدتیه بعد از اینکه بچه دار شدم هم بخاطر بچه هم‌ راحتی خودم مانتو خیلی بلند میپوشم وموهام اینا پیدا نیستن  ولی حس بدی دارم نمیدونم چکار کنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من هیچ وقت چادرمو کنار نذاشتم 

ولی شما هم گناه نکردی 

چادر حجاب برتره 

ولی بدون چادر، با حجاب هم میشه بود

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

💚آموزش نماز شب و تو تاپیک گذاشتم 

امشب شب آرزوها هاست حتما بخونید 💚

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

منم اگر کنار بگذارم عذاب وجدان رو میگیرم

چون واقعا در اطرافیان دیدم به بهانه بچه کنار گذاشتن چادر شروع شد به بهانه حجاب فقط چادر نیست عبا اومد به بهانه خوش تیپ بشم دم عید عبا شد مانتوجلو باز تا دیگه رسید به الان که طرف دیگه هیچی واسه از دست دادن نداره

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

خیر سرم مثلا روزه گرفت امروز بعد پریود شدم نماز هم که نمیشه

عزیزم چرا به خودت سخت میگیری .شما که حجابت کامله .بعد با وجود بچه چادر پوشیدن خیلی سخته .من دخترم کوچیک بود رفته بودیم حرم امام رضا بعد این بغلم میشد هی چادرم میرفت کنار و موهام دیده میشد و خادما تدکر میدادن...به موقعش بچه بزرگ شد اگه دوست داشتی بازم می پوشی ...

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

یه چیزی بگم 

همه چی برای آدم عادی میشه و این خیلی بده

مثلا من یه مدت سر نمی‌کردم اوایل برام سخت بود واقعا بدون چادر احساس میکردم لخت شدم😁 ولی مدتی بعدش عادی شد برام انگار نه انگار 

تا اینکه اومدم کرج و دوباره سر کردم 

ان شاءالله که دیگه نمیزارم زمین به لطف خدا

#واجب-فراموش_شده#بی_تفاوت_نباشیم
شال هم مزاحم برا مادر بچه دار😆

نمیدونم شما تو مغزت چی میگذره تا حالا وقتی چادری باشب از بچه مراقبت کردی؟

اصلا تو نینی سایت میان در مورد چیزی که نپرسیدم نظر میدن