2777
2789
عنوان

مرد سن بالا مزاحمم شد خیلی ترسیدم شما باشید چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 42 پست
از طرفی ام با خودم گفتم الان دادوبیداد کنم کسی حمایت نمیکنهتو نونوایی همه آقا بودن

اتفاقا حمایت می کردن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
منم قیافش اصلا از جلو چشمم نمیره

چند سالته؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم قیافش اصلا از جلو چشمم نمیره

خدا لعنتشون کنه.دیروز میخواستم برم بانک ،با تاکسی رفتم هی نیافت هر وقت کار داشتی زنگ بزن.یا میگفت اگه پول نداری بگو خودم پول بهت میدم .کثافت فکر کنم ۶۰ سال داشت.اخه نره خر تو چکاره منی که میخای پول بهم بدی.هیچی جواب نمیدادم

من یه بار یه مرده مزاحم شد فک کرد من هیچی نمیگم نیشش باز بود 

منم صدامو بردم بالا گفتم مرتیکه بیشعور خاک برسر قیافه تو دیدی تو آینه شبیه ته سطل ماستی چی زر زر میکنی

گفت چی میگی خانوم چه پررویی حواب میدی🫤

گفتم آره من جواب میدم مثل اون زنایی که دور برتن نیستم هر چی بگی لال شن حرف نزنن اسکول

دیگه خفه شد

خدا لعنتشون کنه.دیروز میخواستم برم بانک ،با تاکسی رفتم هی نیافت هر وقت کار داشتی زنگ بزن.یا میگفت اگ ...

شما چه واکنشی نشون دادی؟ خیلی ناراحتم که خفه خون گرفتم مرتیکه هی میومد نزدیک تر 

من اصلا زبون نداریم

یه چیزی ام بخوام بگم بدتر خودمو تخریب میکنم

شاااید اگه خیلی دل و جرعت داشته باشم گوشیشو با دستم پرت کنم اون ور 

بهترین کار این بود الکی زنگ میزدی به یکی مثلا شوهرته میگفتی بیا جلوی نونوایی منتظرم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بهش میگفتم همه فهمیدن چهلی یه کمم فاصله بگیر نچب به من

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

میخواستم بگم می اومدی بیرون ولی شاید دنبالت راه می افتاد اگه نوبت داشتی مینشستی رو یه صندلی دورتر مجبور بودی اونجا وایستی؟

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑