2777
2789

دیروز تو صف نونوایی بودم یه مردی پشت سرم نوبت گرفت ۴۰ اینطورا میخورد بهش بعد شروع کرد تکرار کردن شمارش اول نفهمیدم چی میگه بعد نزدیک شد هی تندتر شمارشو می‌گفت 

ده دقیقه ای پشت سرم بود و هی تکرار میکرد نزدیک تر که شد شمارشو تو گوشیش نوشت گوشیش آورد سمتم 

چون ترسیده بودم به روی خودم نمیاوردم بقیه کسایی که تو نونوایی بودن هم بنظرم آدمای قابل اعتمادی نمیومدن که ازشون کمک بخوام تازه پشت مرده ام یکی می‌شنید که یارو داره برام مزاحمت ایجاد می‌کنه ولی ساکت بود

ولی حس بدی دارم هی با خودم میگم کاش داد و بیداد میکردم آبروش می‌رفت ولی اون لحظه واقعا هم شوکه بودم هم می ترسیدم اومدم بیرون دیگه دنبالم نیومد خداروشکر 

شما باشید این جور موقع ها چیکار میکنید من کلا به رو خودم نیاوردم انگار اصلا نمی شنوم 

نه سکوت نه داد و بیداد یه نگاه تیز کافی بود 

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین همیشه میگم میزنم جر میدم ولی واقعا تو عمل سخته

یه روز بارونی من داشتم از کتابخونه برمیگشتم سال کنکورم

هوا تاریک بود

یهو متوجه یه ماشین شدم که پشت سرم میومد 

ببین سنش ۴۰ ۴۵ هنوز که هنوزه قیافشو یادمه هرجااا میرفتم میومد

تازه یسری حرفای نامربوطم میزد 

من به سختی فرار کردم اون روز تو خیابون خلوت

از همون زمان یه ترسی تو وجودم دارم موقع تنهایی بیرون رفتن

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)