من شمالی نیستم ولی حداقل با یکی دوتا شمالی حرف زدم تو سریالهای تلویزیون که شمال بازی میکنن دیدم گوشت اردک و غاز رو میخورن یعنی شماها دراین حد هم اطلاعات ندارید؟هرمنطقه ای هم ذائقه غذایی خودشو داره
°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من به اینکه اردک خوردن درسته یا نه کار ندارم اصن ینی چی که تاپیک بزنی سلام من ناهارمو اردک خوردم:/
خب؟ نوش جونت چیکار کنیم:/ ینی نمیدونم دو حالت بیشتر وایب نگرفتم یا دنباله دادنه پزه چیزی بودی که اصن پز دادن نداره:/ یا اینکه از ساعات استفاده از سرویس بهداشتیتم تاپیک میزنی کلا:/
و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)
باورت میشه من مرغم نمیخورم وقتی تصور میکنم یه موجود زنده بوده با پر و بال اصلا حالم بد میشه
پس گیاه خوار ی 😯یعنی گوشت اینا نمیخوری کلا
فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمیخوری!حرف میزنه و عمل میکنه،اصالت داره، خیانت نمیکنه!کنارش پیشرفت میکنی،حرمت بلده و پا پس نمیکشه،زخم نمیزنه، عقده نداره، مرهم میشه، رفیق میشه، یار میشه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چهطوری باهاش رفتار میکنی اهمیت نمیده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشمهایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سالها باهاتون موندگاره؛عاشق چشمهایی بشین که سیره ... تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️
من به اینکه اردک خوردن درسته یا نه کار ندارم اصنینی چی که تاپیک بزنی سلام من ناهارمو اردک خوردم:/خب؟ ...
اردک چیه که پز بده متنو بخون میگه دلم سنگینه اذیتم فلانم بنده خدا یه تاپیک زده ها
1
5
10
15
20
25
30
35
40
با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمیخوری!حرف میزنه و عمل میکنه،اصالت داره، خیانت نمیکنه!کنارش پیشرفت میکنی،حرمت بلده و پا پس نمیکشه،زخم نمیزنه، عقده نداره، مرهم میشه، رفیق میشه، یار میشه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چهطوری باهاش رفتار میکنی اهمیت نمیده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشمهایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سالها باهاتون موندگاره؛عاشق چشمهایی بشین که سیره ... تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
اصلا یه حال عجیبی ام اصلا همچین ادمی نیستم بخدا تعجب میکنم میگن داری پز میدی به ولله قسم اگه هدفم ای ...
ول کن هرکس خودش هر اخلاقی داشته باشه بقیه رو هم با همون دیدگاه قضاوت میکنه .
1
5
10
15
20
25
30
35
40