2777
2789
عنوان

اوف ناهار اردک خوردمم دلم سنگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 25200 بازدید | 407 پست
اصلا همه اشپزن‌ تو مازندران دستپختشون‌ حرف ندارهمخصوصا دست‌پخت مامانم و خاله بزرگم‌حالا مامانم ک خود ...

مازندرانیا عشقنننن عشققق

می قلبنننننن قلبببب

اشانه غذاها انقدر خوشمزه ایسه آدم کیف کونهههه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاخورررر ای بار ای نفر مره بوگوفتههههههه مننننن مازندرانی ام خیلییییی پَلااا خوردن با دست گیلانیارو ...

حرف مفت میزنن خواهرر مگه مازندران و گیلان فرق دارننن من والاا هیچ تفاوتی نمیبینیم عاشق مردمای گیلانمم ته هم گیلانی هستی اسااا

شاهِ ماهم مال مازندران بود … حیف حیف

اتفاقا همشهری ما بود 

سوادکوهی بود

متولد آلاشت

خونشون الان شده موزه، تو الاشته، ما رفتیم

اصلا یه جای خیلی خفن با ویو ابدی

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

مازندرانیا عشقنننن عشقققمی قلبنننننن قلبببباشانه غذاها انقدر خوشمزه ایسه آدم کیف کونهههه

گیلانی شما؟؟؟

محبت داری عزیزدلم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

خیلی نخاله ای

نخاله رو از رو تو اسم گذاشتن🤣🤌🏻 یاد بگیر یدفعه نپری وسط، وقتی ریپلای میکنی مطمئن باش جواب میگیری

و حالا که انقدر سمج و پیگیری اضافه کنم علت تعلیقیم سر یه موضوع مهم بود که ارزش بحث داشت نه سر اردک و یکی مثل تو😂

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

حرف مفت میزنن خواهرر مگه مازندران و گیلان فرق دارننن من والاا هیچ تفاوتی نمیبینیم عاشق مردمای گیلانم ...

آره منم گیلانی ایسممممم عاشق مازندران و انه مردمم اصلا عین انه غذاهان باحال ایسَن😂😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
عههه جداا؟ واحب شد برم ببینم

اره جیگر

کجای مازندرانی؟

بیا سمت ما سوادکوه

برو ببین چه جاهایی داریم

گیلانی شما؟؟؟محبت داری عزیزدلم

بلههههه ایته رشتی خالصصصص و بلااا😂😂😂😂