2777
2789
عنوان

اوف ناهار اردک خوردمم دلم سنگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 25197 بازدید | 407 پست
اره خاخر تخته سر بشورن مرهههه

خا الان چه وقت خوردن او بنده خدا بو راضی نوبو تو انه بوخوردی😂😂😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

ی باز مهمون ی شمالی مهربون بودم کلی غذای خوش مزه درست کرده بود 

یکیشم اردک بود خیلی خوشمزه بود اردکش رو خودش پرورش میداد برا همین بو نمیداد اصلا

الان ک گفتی دلم خواست

قشنگا کاربری دست 2 نفره   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه مشکل معده داری دمنوش شیرین بیان همیشه خونه داشته باش البته روزی یک فنجون بیشتر نباید بخوری مثل آ ...

جدا جوابه؟ پدر معدم دراومده همش دنبال دوا دکترمم بخدا اعصاب گرفتم سر این معده لامصب

اره واقعا" هیچی مرغ نمیشه😄

اره واقعا

یمدتم گیاهخوار شده بودم

راضی بودم

ولی دیگه نشد، مامانم انقد غذاهای خوشمزه درست میکنه مجبور شدم ولش کنم گیاهخواریو

بعد ما مازندرانیم‌

میگفتم گیاه‌خوار شدم پسرخالم اینا میگفتن چی؟؟؟ گی خوار شدی؟؟؟😂

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

ی سریا تاحالا اردک نخوردین یعنی؟ 😐 اخه خب یجوری میپرسین خوردنیه خب ارهه اردکم مث مرغه یه مزه میدن😐😂

اسی شمالی ای نه؟ من اردک تو فسنجون خوردم😂

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
ی باز مهمون ی شمالی مهربون بودم کلی غذای خوش مزه درست کرده بود یکیشم اردک بود خیلی خوشمزه بود اردکش ...

ای جانم اره قلق درست کردنش رو داشته باشی خوشمزه میشه منم مامانم اینقدر خوشمزه درست میکنهه دیگه رژیم و اینارو میزارم کنارر مثل چی میخورم

عشقم چرا این تاپیک اردک رو زدی الان همه میان میگن چقدر شما نجسین اردک میخورین

هر کی این طرز فکر داره خودش نجسه😁اطلاعات رو ببرن بالا والا

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
خانوما یطوری واکنش نشون میدین اسی ناراحت میشهشمال کشور خیلی رایجه غاز و اردکاین که شما نمیخورین دلیل ...

والا من شمالی نیستم ولی به نظرم خوردن اردک اصلا عجیب نیست حتی پروتئینی های بزرگ شهرمون همه اردک دارن دقیقا مث مرغ بسته بندی شده و تمیز 

ی سریا تاحالا اردک نخوردین یعنی؟ 😐 اخه خب یجوری میپرسین خوردنیه خب ارهه اردکم مث مرغه یه مزه میدن😐 ...

اره عشقم شمالی ام ما اردکمون شکم پر بود ترش ترشش با فسنجون دوست ندارم اصلا