2777
2789
عنوان

پر بازدید کنید شب ارزوها میخوام چندتا تکنیک بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 8422 بازدید | 237 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی اون حسه واقعا مهمه من سنم پایین بود هر چی به شوخی و خنده از خدا میخواستم استجاب میشد الان نمیدون ...

منم وقتی سنم کم بود هر چی از خدا میخواستم سریع به خواسته م میرسیدم جوری که خودم تعجب میکردم و فکر میکردم همیشه اینجوری میمونم😔

سلام به همگی

امیدوارم هرچی از خدا طلب کردید بهش برسید

خانما میشه لطف کنید برای من هم دعا کنید؟ 

کسی رو خیلی دوست دارم و از نگرانی به هم نرسیدنمون شب و روز ندارم

لطفا دعا کنید به هم برسیم

ممنونم🩷

سلام به همگیامیدوارم هرچی از خدا طلب کردید بهش برسیدخانما میشه لطف کنید برای من هم دعا کنید؟ کسی رو ...

استارتر عزیز معلومه شما خیلی قلبتون پاک و دلتون بزرگه

لطف کنید برای منم دعا کنید

به نظرت چه جوری میشه نفرت از رو کسی که نابودت کرد به معنای واقعی برداشت؟چه جوری میشه خیانتکار بخشید؟ ...

گلم شما اسیب روحی شدید خوردید و‌این خیلی دردناکه 

برای ارامش قلب و روحتون باید ب پذیرش واقعی برسید 

و خیلی زمان میبره این پذیرش 

هم گذر زمان کمک حال شماست و همینکه ی طرف قضیه خودتونید ک باید ازین بحران روحی نجات پبدا کنی

برای ارامش رسیدن باید طرف مقابلتونو ببخشید باید ب رهایی برسید روح انسان برای رسیدن ب اگاهی نیاز ب درد رنج داره و باید ب این درد رنجا اگاه باشیم ک بتونیم درش عبور کنیم 

حتما حتما مراقبه انجام بده 

و همینطور از اپیزودهای رایگان سپهر خدابنده ک راجب صلح درونه استفاده کنید تلگرام سرچ بزنید بالا میاد