2777
2789
عنوان

سنم دیگه لب مرزه تو دوراهی ازدوج و مجردی موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 110 پست
مجرد موندن اشتباهه برادر،،،تو این دوره زمونه نباید تنها بمونی،شرایط اقتصادی از این بهتر نمیشه باید ب ...

گفتم ک خودم نظرم رو مجردیه . فقط میخوام ی تراپیست برم ک توی اینده ک شرایط رو از دست میدم حسرت نخورم. .و کنار بیام 

کف جامعه نیستی ذیگه!!یارو ب خاطر هیکلم و ریشم ک ریخته بود و کم پشتی موهام ردم کرد نه چیز دیگه. وگرنه ...

اوکی ، ولی همه دخترام خوشگل نیستن ! ممکنه شوهرشون از لحاظ ظاهری بهتر باشه ولی رد نشدن . 

باید بگم پس حریصانه دنبال چیزی بودید که دنبالتون نبود شما رد کردن وونو ممکنه به دل گرفته بلشید ولی دختر ماهانه حدودا ۱۰تا پیشنهاد دوستی میگیره و شما یکیشی ! بنظرم باید رو اعتماد به نفستون کار کنید و سندروم قربانی رو میبینم و مقایسه و رقابت باید خودتونو آنالیز کنید که به درمان برسید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما با 20 سال و این افکارت بالغ هستی؟ ک میگی دخترا رو هیکل و قیافه طرف جذب میشن؟اینطوری ک شما میگی پ ...

ببین دختر متعهد ، عاشق  ، حساس و غیر حساس هس . انواع دختر تو دنیا وجود داره شما ۱۰ دختر تو یه اتاق رو یکی میدونید ؟ خیر 

شما جذب و انتخاب کردید که هر دختری روش علامت میزاری حساس ، ظاهربین ، غیرمتعهد و پول پرست باشه خودت اونارو از بین کلی گزینه انتخاب کردی متوجه نمیشی ؟! ناخودآگاهت رفته سمت این دخترا و اونا طبق سرشت اشون مسلما قبول نکردن 

هیچ وقت به ظاهر افراد توجه نکن،،اونی که قیافه و هیکل داره همیشگی نیست،اگه با یک تصادف یا بالا رفتن س ...

اینو باید ب خانما بگید والا. اینجا همه میگن اخلاق ولی ظاهر هم مهمه 

شما با 20 سال و این افکارت بالغ هستی؟ ک میگی دخترا رو هیکل و قیافه طرف جذب میشن؟اینطوری ک شما میگی پ ...

اره دخترا رو پسرای جوون ترم جذب میشن نمیدونستی ؟ ولی بخاطر شرایط جامعه سنتی گرا و سن اشون و قضاوت ول میکنن و دفن میکنن این افکار و احساساتو .

ببین دختر متعهد ، عاشق ، حساس و غیر حساس هس . انواع دختر تو دنیا وجود داره شما ۱۰ دختر تو یه اتاق ر ...

اخه اون دختر با اون دماغش. چرا باید ظذهر بین باشه؟ 

باشه . من حتما  تو این 15 سال تجربه اشتباه انتخاب میکردم . 

تو این 15 سال همشون اشتباهی بودن؟!

اره دخترا رو پسرای جوون ترم جذب میشن نمیدونستی ؟ ولی بخاطر شرایط جامعه سنتی گرا و سن اشون و قضاوت ول ...

نه والا . این جدیده احتمالا شما تو افکارت ساختی. اون موقعی ک سنم کم بود رو دخترا سن بالا کراش داشتم ب خاطر سن ردم کردن!

الانم ک سنم بالاسا ب هاطر سن بالا ردم میکنن .کلا این دنیا و ادماش باگ دارن . 

اخه اون دختر با اون دماغش. چرا باید ظذهر بین باشه؟ باشه . من حتما تو این 15 سال تجربه اشتباه انتخاب ...

ببین من بر اساس تجربه خودم میگم آدمای متفاوتی رو دیدم و بهشون جذب شدم ولی آخرش فهمیدم همشون یه آدمن فقط تو بدن و شرایط متفاوت برا همین مطمئنم توئم الگو داری قشنگ بشین روش فک کن 

اوکی ، ولی همه دخترام خوشگل نیستن ! ممکنه شوهرشون از لحاظ ظاهری بهتر باشه ولی رد نشدن . باید بگم پس ...

دختره فقط قیافش از مرز کنسلی گذشت همین.  اگه همون قیافه هم نداشت ک کنسل میشد.  

چیکار کنم ک پیشنهاد دوستی داره؟

تهش همون دختر میره با هم سطح خودش. 

منم میتونم ب صد تا پیشنهاد بدم ک البته حسش نیست. 

اره دخترا رو پسرای جوون ترم جذب میشن نمیدونستی ؟ ولی بخاطر شرایط جامعه سنتی گرا و سن اشون و قضاوت ول ...

اکثر خانمای اینجا فک میکنن ازدواج ینی  بردن لات اری !

اول این فکر باید درمان بشه . 

والا من همچین حسی ندارم . چون دخترا همشون ی جورن . و با اولین اشتباه من میرن . چرا باید بودن با این دخترا لذت داشته باشه؟ این بیشتر ترس داره!

ببین دختر متعهد ، عاشق ، حساس و غیر حساس هس . انواع دختر تو دنیا وجود داره شما ۱۰ دختر تو یه اتاق ر ...

نه اقا چه انتخابی . همشون  ی جورن دیگه.  الان ب تو ی طعنه بزنم تو تل بلاک میکنی  

اخه اون دختر با اون دماغش. چرا باید ظذهر بین باشه؟ باشه . من حتما تو این 15 سال تجربه اشتباه انتخاب ...

باید رو عزت نفست کار کنی خب برادر برو رو خودت کار کن برو آرایشگاه ببین چی به شکل صورتت میاد یه راه حلی ! تلاشی ! ظاهر که همینجوری فقط ارثی نیس باید خودتم بسازی همش گیر میدی دختره فلانه تحقیرم کرده با خودش چی فک کرده ردم کرده اصلا جملاتت ناخوآگاهت داره خودتو خورد میکنه دیگه ببین روزانه تو ذهنت با خودت چطور حرف میزنی ، حتما با روانشناس خوب حرف بزن داروفقط کنترل میکنه الان اینارم که میگم بخاطر کمکه نه قضاوت ! هر کی یه نظری داره یکی میگه ازدواج کن یکی نکن ببین شرایط تو چی میطلبه و نیازت چیه زندگی تو با همه کاربرا فرق میکنه

باید رو عزت نفست کار کنی خب برادر برو رو خودت کار کن برو آرایشگاه ببین چی به شکل صورتت میاد یه راه ح ...

ی ماشین خوب . ب جای هزینه های ازدواج و ی ازدواج سفید . ایده ال هست . 

باید رو عزت نفست کار کنی خب برادر برو رو خودت کار کن برو آرایشگاه ببین چی به شکل صورتت میاد یه راه ح ...

میتونی تلگرام پیام  بدی. . ویس باید بدم.  حس تایپ نیست