2777
2789
عنوان

سنم دیگه لب مرزه تو دوراهی ازدوج و مجردی موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 110 پست
دیگه بزرگش نکن. حالا قرار نیست چون شما ازدولج کردی تعمیم بدی . کی از مجردی مرده؟

برادر من این اشتباه رو کرد والان افسرده. تر از قبله کلیم ضرر و تاوان داد و روحیه اش هم بدتره 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس ازدواج نکنم؟

اگر میتونی  از  پس مسولیت یه زندگی مشترک بربیای و توان مالی هم داری ازدواج کن واگر نه ازدواج نکن 

منم دوتا داداش مجرد ۳۳ و۳۴ ساله دارم که فعلا قصد ازدواج ندارن بخاطر شرایط مالی البته

پس ازدواج نکنم؟

نه تا خوب نشدی ازدواج نکن

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

راه حلش دوست داشتن فردی هس که میخوای باهاش ازدواج کنی ، آدما کسایی رو که دوست دارن چه بدی چه خوبی بل ...

والا اجتماع تو  شهرای شماست . نه شهرای کوچیک ما . اونم ک بدتر از سنتی گندش در میاد دیدم ک میگم . بعدشم یکی دوبتر تو همین ب قول شما اجتماع با بدبختی شماره کرفتم. یا ظرف با یکی بوده یا قصد ازدواج نداشته.  حوصله ندارم پیگیر دخترا بشم تو این سن. 

اگر میتونی از پس مسولیت یه زندگی مشترک بربیای و توان مالی هم داری ازدواج کن واگر نه ازدواج نکن منم ...

من فقیر هم بودم ازدواج میکردم . اما مشکلات روحی شوخی بردر نیست

پس ازدواج نکنم؟

آدم همیشه دورش شلوغ نیست،همیشه سرحال و جوون نیست،

شما تا سنت بالا نرفته یک دختر خوب و متین پیدا کن، تو دوران آشنایی میفهمی که خوبه یا نه شرایطت رو میگی دیگه ،

وقتی سنت رفت بالا هم اینکه خودت خیلی سختگیر میشی هم اینکه دخترا به سن بالا شوهر نمیکنن خودت میمونی و در و دیوار 

من همینم . خوب یا بد . تغییر نخواهم کرد .پس ازدواج نکنم؟

خب مشکل شما همینه برای همین تصمیم نخواهی گرفت

هر دردی درمانی داره تا زمانی که بخوای

شما. باید تغییر کنی تا آدم‌جدید و مسیر بهتر سر راهت سبز بشه

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

برادر من این اشتباه رو کرد والان افسرده. تر از قبله کلیم ضرر و تاوان داد و روحیه اش هم بدتره

چ تاوانی من تا الان چجوری مجرد موندم و نمردم؟ 

بعله یکی بات باشه ظاهرا خوبه.  ولی ب بدبختیاش هم بایذ فک کرد . شوخی نیست . 

خب مشکل شما همینه برای همین تصمیم نخواهی گرفتهر دردی درمانی داره تا زمانی که بخوایشما. باید تغییر کن ...

نه تغییر ک 5 ساله قرص میخورم و کلیم تراپیست رفتم. . بهتر ک هیچ بدتر شدم 

من ب شما توهین کردم؟ دقیقا همین اخلاق رو مخ خانما ک منطقیم بهشون چیزی بگی میگن توهین کردی

دقیقا این اخلاق شما مرداست که توهین میکنید بعد دست پیش میگیرید که پس نیفتید 

شما که نمیخوای اذدواج کنی و هزار بهونه هم داری  اومدی اینجا که بقیه فقط تاییدت کنند هزار نفر میگند اذدواج کن هزار صد بخونه میاری فقط کافیه یکی بگه اذدواج نکن سریع ریپلای می‌کنی پس اذدواح نکنم ؟؟

هر چیم بگن مخالف شما باشه سریع میگید وای طرف بچه سال عاشق پیشه و فلان بهمان

به بقیه کاربر ها توهین کردید و رسماً بهشون میگید بچه سال