گذاشتمش تو دیوار اگر خواستین پیام بدین لینکش رو تو خصوصی بفرستم
خوب و سالمه فقط جعبه نداره
خیلی کم ازش استفاده کردم اصلا اهل بابلیس نیستم هدیه بوده
قیمت نوش ۲.۹۶۰ ه من 1.800 میدم
مارک پرومکس که خیلی معروفه
خداوندا در تقدیراتت برایم خیر مقدر کن و مقدراتت را برایم مبارک گردان... تا نه تعجیل آنچه را تو عقب انداخته ای بخواهم و نه تاخیر آنچه را تو پیش انداخته ای آرزو کنم..... دعای امام حسین در روز عرفه💚
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
به نظر من نفروشش بزار واسه روز و روزگاری ممکنه به کارت بیادمنم دارم فقطم دوبار استفاده کردم ولی دلم ...
اخه اصلا اهل استفاده ش نیستم
اتو مو هم گذاشتم بفروشم
خداوندا در تقدیراتت برایم خیر مقدر کن و مقدراتت را برایم مبارک گردان... تا نه تعجیل آنچه را تو عقب انداخته ای بخواهم و نه تاخیر آنچه را تو پیش انداخته ای آرزو کنم..... دعای امام حسین در روز عرفه💚
بفروشی پولش خرج میشه میره ولی بمونه خیلی بهتره بالاخره یه دردی میخوره
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️