2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دعایی ک میدن و میگن برا فعال شدنش یه سوره قران بخونن ایا رحمانی یا از این چیزای بده؟؟؟ برا دفع چیزا ...

نه مشکلی نداره 

قرآنی دیگه 

ولی تاثیرش خوب زیاد نیست 

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
نه مشکلی نداره قرآنی دیگه ولی تاثیرش خوب زیاد نیست

عزیزم اخه توش از این عددا هست فک کنمد بعد اینکه یسریا میگن هرچیزی که این ادما میدن خوب نیس..منم میترسم چیز بدی باشه...فرق این رحمانی و اون موکل دارا چیه از کجا بفهمم از کدومه؟

لایک نکنید..برای فرج امام زمان یه صلوات بفرست❤
دعایی ک میدن و میگن برا فعال شدنش یه سوره قران بخونن ایا رحمانی یا از این چیزای بده؟؟؟ برا دفع چیزا ...

دعا برای چه کاری؟در کل دعا گرفتن از ادمی که شناخت و اعتماد نداریم کار خطرناکیه با دعا یا طلسم یا اینجور چیزا شما نظم طبیعت و بهم میزنین پس باید هزینه اشو بدین و کارما داره 

دعا موقتی مشکلات و حل میکنه و برای اون موقت باید کلی هزینه بدین از زندگیتون سلامتیتون یا هرچیز دیگه ای 

دعا برای چه کاری؟در کل دعا گرفتن از ادمی که شناخت و اعتماد نداریم کار خطرناکیه با دعا یا طلسم یا این ...

واسه رفع مشکلات ماورایی خب اگه چیز شیطانی باشه چرا گفت بهش قران بخون موقع مشکلات

لایک نکنید..برای فرج امام زمان یه صلوات بفرست❤
تعبیر خواب ظروف مسی

@جوجه_رنگی_7    

تعبیرهاش الآن خوندم عکس اول میگه مسیر درست و خداپسندانه رو برای امرار معاش و کلاً زندگی انتخاب میکنی ( منظورش پناه آوردن به قرآن و دعاهای شرعی هست 

عکس دوم میگه از یه بیماری یا بیماریهایی شفا میگیری ، گرفتاری و مشکلاتت هم حل میشه