ونزدیa4 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1096 عنوان بچه ها ایمیل شوهرم برداشتم زدم تو گوشیم حالا چطور وارد اینستاش بشم رمزش عوض کرده کمک توروخدا 58 بازدید | 10 پست بیایید خیانت کرد مچش گرفتم گوشیش دستکه زود بگید 1403/10/13 | 13:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غریو_آزادی2 عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 1106 اگر ا شماره اکانت درست کرده باشه نمیتونی دسترسی داشته باشی، در غیر این صورت باید فراموشی رمز بزنی یه کد ارسال میشخ به ایمیلش
خانوممم_خاص عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 1126 اگ اینستاش رو ایمیله فراموشی رمز بزن برات کد یا لینک میاد وارد شو و رمزشو عوض کن كُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ..
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 12032 ینی اگر ایمیلی برای شوهرت بیاد، میاد رو گوشیت؟!اگر اینجوریه برو تو اکانت اینستاش و بزن رمزشو فراموش کردی بعد برات یه لینک ایمیل میشهبا اون رمزشو عوض میکنیولی خب اینستا رو گوشی خودش میپره تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
ونزدیa4 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1096 ینی اگر ایمیلی برای شوهرت بیاد، میاد رو گوشیت؟!اگر اینجوریه برو تو اکانت اینستاش و بزن رمزشو فراموش ... هرچی میزنم رمز فراموش کردم نمیاره هیچی
little_birdd عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 650 اول اینکه هم براش ایمیل میره رو گوشیش برای تغییر رمز دوم اینکه خود اینستا هم بهش میگه یا دستگاه دیگه وارد اکانت شما شده
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 12032 هرچی میزنم رمز فراموش کردم نمیاره هیچی فیلترشکنت روشنه؟الان اگر گوشیش دستته، برو تو جیمیلش یکم دیگ لینک میادبعد رمزشو عوض کن و تو گوشی خودشم درستش کن تا پیجش نوره تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
ونزدیa4 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1096 اول اینکه هم براش ایمیل میره رو گوشیش برای تغییر رمز دوم اینکه خود اینستا هم بهش میگه یا دستگاه دیگه ... بزار بچه من لبانش میخوام ولی هرچی میزنم رمز فراموش کردم چیزی نمیاره
ونزدیa4 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1096 فیلترشکنت روشنه؟الان اگر گوشیش دستته، برو تو جیمیلش یکم دیگ لینک میادبعد رمزشو عوض کن و تو گوشی خودش ... روشنه ولی ضعیف ی فیل تر قوی بگو بهم گوشیش رمز داره
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 12032 روشنه ولی ضعیف ی فیل تر قوی بگو بهم گوشیش رمز داره Viva vpnخوبه تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !