2777
2789
عنوان

ترفندهای مخصوص زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 35 پست
ایس گلوپ هایی ک جدید اومدن دقیقا همینن فقط اومدن الکی لاکژریش کردنیخ واسه پوست عاااالیه

اره چای سبز میزارم یخ بزنه .. آب و لیمو 

هرچیزی که بدونم واسه پوست چربم خوبه

صورت خنک میشه و براق

پیانیست ..فرزند کوروش بزرگ🩵       

رو بعضی از کرم پودرا جواب نمیده البته🤔باید امتحان کنم ولی خب مشکل اینجاس کلا کرم پودر ندارم

والا نمیدونم برای من که خوب بود قشنگ میشینه رو صورت پاک نمیشه دیگه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موقع ریمل زدن گوشه خارجی چشممو خیلی زیادتر میزنم انگار چشمام بدون هیچ ارایش دیگه ایی خوش حالت و معصو ...

به به چه ایده های خفنی عیول همینجوری پیش بریم میشیم یکی ی پکیج ایده و ترفند

اره چای سبز میزارم یخ بزنه .. آب و لیمو هرچیزی که بدونم واسه پوست چربم خوبه صورت خنک میشه و براق

بهترین کارو میکنی ی وقتا ی سری ترفندای ساده و خونگی نتیجه ای بهت میدن ک محصولات میلیونی نمیدن

اینو بعنوان کسی ک ساااالها توی لاین ارایشی بهداشتی مراقبتی و پوست و مو فعالیت میکرده میگم عصن عالیه

وای خیلی خوبه😂بعد با ریملی ک تموم شده و تقریبا خشکه ی کوچولو میزنی بهش معجزه میکنه ، میگم مژه هات ن ...

اگه درست بزنم نه، ولی اگه یه کم فشار بیاد در حد یکی دوتا تار میفته

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
هرچی ریخت زیرش رو پاک میکنم عالی میشه یه بار امتحان کن

او چ خفن این چیزی ک میگی با مداد امتحان کردم خیلی قشنگ شده حالا با سرمه هم باید امتحان کنم ولی فک نکنم سرمه خوب داشته باشم

بهترین کارو میکنی ی وقتا ی سری ترفندای ساده و خونگی نتیجه ای بهت میدن ک محصولات میلیونی نمیدناینو بع ...

خب از بین این همه محصول شده چیزیو که خیلی نتیجه داده معرفی کنی؟

پیانیست ..فرزند کوروش بزرگ🩵       

او چ خفن این چیزی ک میگی با مداد امتحان کردم خیلی قشنگ شده حالا با سرمه هم باید امتحان کنم ولی فک نک ...

من سرمه سنگ دارم

با هر سرمه ای داری امتحان کن 

اگه دوست داشتی سرمه سنگ بگیر برای چشماتم خوبه