2777
2789

دلم میخاد به تک تک شون برسم به اذن خدای مهربونم : 

مسائل خانوادگی و مشکلات خونمون حل بشه

همه شغل مورد علاقشون رو داشته باشن همچنین خواهرهام و من

همه درآمد عالی داشته باشن همه ارامش داشته باشن

همه به عشقشون برسن و ازدواجی عالی با کسی که دوسش دارن

همه دلشون شاد و پر از ارامش باشن

و در نهایت به همه ارزوهاشون برسن

خودمم میخام سال دیگه پیش عشقم باشم توی خونه ی خودمون و شغلمم خوب و عالی باشه و ارامش داشته باشیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدانکنه قلب من❤️❤️

نفس منی قلب من 🌹🫂🫂👭👭🥲🥲🤝💋❤🫀🫀

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

خوب شدن پدرم 

نی نی دار‌ شدنم🤰💙

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽️        مولانا خیلی قشنگ گفته اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر شاید نور خودت باشی✨📎️.            ..........من هیچوقت دخترِ لوس بابام نبودم :) هیچوقت قبل خواب منتظر بوس مامانم نبودم :)همیشه خودم بودم و خودم...هروقت ک درد داشتم، تنهایی گشتم دنبال درمانش :)هربار ک زخمی شدم، تنهایی بستمش، حتی اگه دوایی براش پیدا نمیکردم، بازم تنهایی منتظر می موندم تا زمان بگذره و خودش ترمیم بشه :)ولی از همه تر اینه، آدم قوی تری نسبت به بقیه شدم 👌🌠

دیره اما منم می‌نویسم 

روند تحصیلی مورد نظر 

بهبود این بیماری ک دارم

خانواده..

مسی غروب‌کرد| تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا.با توجه به نام کاربریم، هنوز امید دارم به طلوع مسی!.فکر کنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. قدرمو نمیدونی که.   نینی سایت باید تغییر نام بده مثلا همگانی سایت چطوره؟ اخه همه هستن الا نینی ها. ددی سایت که داریم ولی مردا اینجان، اسم اینجا رو بزاریم فادر سایت چی بهتر نیس؟ منطقی ترم هست.ستاد مبارزه با اسم سایت و عضو انجمن تغییر نام به فادر سایت. خب دیگه به اتمام رسید این امضا حکایت همچنان باقیست گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود

ازدواج و سروسامون گرفتن برادرم به خیرو خوشی و سربلندی،

و واقعا برادرم احساس خوشبختی کنه،

ازدواج و سروسامون گرفتن دو تا خواهره مجردم.بدای خودمم آرزوم برای زندگی خودمم اینه که پسرم شادو سلامت باشه همیشه عاقبت به خیر بشه تو زندگیش به آرزوهاش برسه❤

سال بعد نمیدونم چی بشه،

ولی امشب خیلی دلم شکسته💔