2777
2789
عنوان

چله ازدواج برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 89 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=366707138]ینی از شب اول ماه رمضون‌ شروع کنم‌ تا آخر ماه رمضون‌ و هرشب هزار فردا ک اول رمضان باشه شما باید از شب شروع کنی رمضان هم نزدیکه ۱۲ یا ۱۳ نشانه هاش میاد وصدرصد تو فامیل ما دوتا دختر خوند ازدولج کردن سخته ولی محربه

باشه‌ ولی دارین میگین خانواده پس‌ باید از جون مایه گذاشت واسه خانواده ای ک هیچوقت ترکت‌ نکردن‌ و همی ...

نکن دختر خوب ۱۰۰ خودت واسه بچه هات بزار من افراد مثل شما زیاد دیدم باور نداری از این پست من اسکرین بگیر ده سال دیگه بهش نگاه کن فقط ارزش و اعتبار و شخصیت خودت رو زیر سوال میبری یه کسی میشی دهنده فقط هیچ گیرندگی نخواهی داشت هیچی دریافت نمیکنی انرژی زنانه رو تو وجودت کم میکنی انرژی حمایتی میدی به کسی که ربطی نداری بزار داداشت خودش عاشق یکی میشه میگیرتش من خودم واسه داداشم خواهر شوهرم تو نظرم هست ولی در‌ حد معرفی هر دو سنشون کمه فعلا هیچ دخالت بیشتری نمیکنم 

کاش تو اینجا بودی 💔

اینکه میگید صد در صد، فقط دست خداستچله عاشورای شهید نوید صفری بگیریدنماز اول وقت و مراقبه داشته باشی ...

درسته‌

من چله‌ نوید صفری رو گرفتم وی متاسفانه نصفه‌ ولش‌ کردم و نشد بخونم نمیدونم شاید دوباره شروع کنم این چله رو

مگه شرایط داداشتون چطوره

شرایط‌ خاصی مد نظر نیس داداشم کار داره‌ ماشین داره قیافه داره مهربونه‌ چیزی که میخواد پیدا نمیشه یه دختر معمولی مهربون تو یه خانواده خوب کسی رو میخواد که آدم خوبی باشه همین 

مهم نیس فوش‌ بخورم مهم اینه داداشم خوشبخت شه

کاش این ارزش رو که داری از وجود خودت میگیری و میدی به داداشت رو با چشم میدیدی انرژی ها و وضعیت روحانی ما جسمی نیستند ولی بهت میگم کار اشتباهی میکنی به من مربوط نیست بیشتر از این چند بار توضیح دادم ولی فردا تبدیل به شخصی شدی کسی اهمیت بهت نداد توسری خور شدی کسی حساب حرفات نکرد نگی هیچکس بهت نگفت من گفتم و تو ندیدی 

کاش تو اینجا بودی 💔

شرایط‌ خاصی مد نظر نیس داداشم کار داره‌ ماشین داره قیافه داره مهربونه‌ چیزی که میخواد پیدا نمیشه یه ...

کار خوبی میکنی خاهر مهربونی هسی که به فکر داداشتی منم مثل شما داداش دارم ودوس دارم سروسامان بگیرن انشالله خوشبخت وسعادتمند بشن ودل شما شاد

نکن دختر خوب ۱۰۰ خودت واسه بچه هات بزار من افراد مثل شما زیاد دیدم باور نداری از این پست من اسکرین ب ...

ببینین‌ شاید شما کسایی‌ رو دیدین که مهربون بودن و چوبش و خوردن ولی همه خانواده ها مثل هم نیستن‌ من دارم ۱۰۰ امو‌ واسه کسی میزارم که برام ۱۰۰۰ بوده‌ شاید ده سال بعد مشکلی پیش بیاد خدایی نکرده ولی دلیل نمیشه من بد برادرمو‌ بخوام و بیخیال باشم من نمیتونم ببینم داداشم داره سنش میگذره و دختر خوبی پیدا نمیشه مگه من خواهر نیستم؟مگه وقتی من تو مشکل بودم کمکم‌ نکرد؟اگه من به فکر نباشم ینی بی معرفتم‌ و این ربطی ب ده سال بعدی که معلوم نیس همه چی خوب باشه یا نباشه نداره اگه من به فکر داداشم نباشم کی باشه؟ به فکر بچه های نداشته هام‌ باشم الان؟ کسی که خانواده ش و داداشش‌ براش‌ مهم نیس نمیتونه واسه بچه هاشم خوب باشه اون دیگ قلبی تداره که بخواد به بچه هاش مهربونی بده

من نمیتونم بخاطر ده سال بعدی که کسی ندیده الان مو خراب کنم 

نمیدونم شاید هم شما خواهر برادر خوب ندیدین‌ کنار هم که باور نمیکنین‌ ولی‌ ما یه نمونه شیم‌

کاش این ارزش رو که داری از وجود خودت میگیری و میدی به داداشت رو با چشم میدیدی انرژی ها و وضعیت روحان ...

چرا باید تو سری خور بشم اخه😂 کی با مهربونی و عشق به خانواده ش تو سری خور شده من وظیفمه‌ به کسایی‌ ک خانوادمن‌ کمک‌ کنم اگه من کمک نکنم اون وقت میشم تو سری خور چون تو روز مبادا‌ نبودم