2777
2789
عنوان

من عمیقا دیشب گریه کردم و به مرگ فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 62 پست
اما من عاشق بچه ام مخصوصا دختر

خب عاشق بچه باشی یا نباشی وضع دنیا همینه پر درد و رنج برای آدم هاش

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

منم دیشب تا جایی ک میتونستم گریه کنم الآنم دلم میخاد گریه کنم گاهی زندگی خیلی نامرده خیلی 

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر خدب به موقعش پیدا میشه 

موقعش هم دست خداست بایددصبوری کنید

شما اتفاقا بسیار ارزشمند هستید و یک نفر که لیاقتتون رو داره سر راهتون قرار میگیره نه این پسر های دم دستی که فقط دنبال خوش گذرونین

والا من در به در دنبال همچین آدمی ام خودم ازدواج کردم دارم جدا میشم من خیلی عاشق بودم ولی زنم سه بار ...

شماهم چون تجربه زندگی دارید به این نتیجه رسیدید وگرنه تا ادم تجربه نکنه نمیفهمه ی زن چقدر میتونه زندگیشا داغون کنه

خب اینکه سلیقه ی جامعه عوض شده اصلا نمیشه انکار کرد 

الان من اطرافم هر چی دختر خوشکل خوشتیپ سروزبون دار و اهل دوستی و مهمونی دیدم همه ازدواجهای خیلی خوبی کردن 

ولی این دلیل نمیشه که همه ی پسرا سلیقه شون مثل هم باشه 

نگران نباش هررر موقع که تو سرنوشتت نوشته شده باشه ازدواج می‌کنی نه زودتر نه دیرتر هیچکسم نمیتونه جلوشو بگیره 

مشکل یایستگی زودرس پیدا کردم

اونوقت منی که قرار نیست بچه دار شم چی بگم گلم ؟

ناراحت نباش اگه کسی بخواد برای لچه تو رو بگیره نگیره بهتره

خدا ببین حکمتش چیه امیدت رو از دست نده

شماهم چون تجربه زندگی دارید به این نتیجه رسیدید وگرنه تا ادم تجربه نکنه نمیفهمه ی زن چقدر میتونه زند ...

من از اولم اینجوری بودم نمیگم دوست نبودم ولی با دو سه نفر بودم چون از همون اول دنبال ازدواج بودم .حاضری با کسی ازدواج کنی که قبلا ازدواج کرده؟