2777
2789
عنوان

راه درمان ساس

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 29 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام عزیزم متاسفانه بله ممکنه کارهایی ک می‌کنی رو ادامه بده مرتب جارو بزن شهسوار بزن ملافه اتو لباسه ...

من همش ۱۵ روز یه بار دارم کامنت می‌زنم و بعد هر جاروبرقی اساسی که جاروبرقی کنم ور تا دور خونه رو پودر پوکوش بکش می‌ریزم با اینکه مثلاً ۳۳ روزه ندیدم ولی هنوز وحشت دارم خیلی خانمان سوزن ن چون لونه‌هاشونو پیدا کردم و تونستم بفهمم کجا لونه کردن از تکثیرشون جلوگیری کردم

جالبه سمپاشیا میگن یه چیز دیگه

اونا ب خاطر سود خودشون میگن ولی سم هم ضرر داره هم صددرصد نیست مخصوصا برا خونه هایی مثل خونه ما باورمون نمیشد آنقدر تاثیر داشته باشه ولی اگر یکیش رو بگیری بندازی تو خاک دیاتومه قشنگ میبینی بعد یکی دو روز خشک میشه

اونا ب خاطر سود خودشون میگن ولی سم هم ضرر داره هم صددرصد نیست مخصوصا برا خونه هایی مثل خونه ما باورم ...

لطفا تاپیک ساس منو بخون. همسایمون مثل شما رفتار کرد کل ده واحد رو درگیر کردن شب عیدی همه رو جهنم کرد

اونا ب خاطر سود خودشون میگن ولی سم هم ضرر داره هم صددرصد نیست مخصوصا برا خونه هایی مثل خونه ما باورم ...

شما با اینکار فراریشون دادی به مکانهایی که خاک نیست حتی توی خونه‌خودت جاهای خیلی غیر قابل دسترس 

شما با اینکار فراریشون دادی به مکانهایی که خاک نیست حتی توی خونه‌خودت جاهای خیلی غیر قابل دسترس

نه عزیزم خاک ک بو نداره ک فرار کنن خاک خیلی مکانیزم دقیق و قشنگی داره برا کشتنشون. ب بدنشون میچسبه و داخل لونه میبرن با خودشون و ب بدن بقیه کشیده میشه.این خاک خیلی لبه های میکروسکوپیه تیز داره ک بدن ساس رو خراش میده و خشک می‌کنه ما الان خداروشکر یکساله نداریم و خونه همسایه ها هم نرفته . من تجربه خودم رو گفتم چون مدت زیادی درگیر بودیم و ب لطف خدا سرشون کنده شد و واقعا عذاب کشیدیم دوست دارم بقیه هم زودتر راحت بشن

با این حرفت مشخصه یا اطلاعات درستی نداری یا داری مردم رو‌گمراه می‌کنی یه کم درمورد نحوه تأثیرگذاری خاک دیاتومه روی ساس و حشرات بخون 

هرکس به این خانوم گوش بده واقعا عاقبت بدی در انتظارشه خود دانید

عزیزم برو بخون درمورد خاک تو سایتهای مختلف من حتی اون مدتی که درگیر بودیم سایتهای خارجی هم خواندم و همه چی رو رعایت کردیم ولی جواب نگرفتیم 

وقتی بخونید می بینید ک حرف کارشناس بی اساس بوده درمورد علت پخش ساس. درسته خیلی سریع منتقل میشه ولی علتش خاک نیس علتش جابه جایی با اشیا هست یا حتی با لباس. 

عزیزم برو بخون درمورد خاک تو سایتهای مختلف من حتی اون مدتی که درگیر بودیم سایتهای خارجی هم خواندم و ...

خاک بر سر ادم مغلطه کار کنن که سعی میکنه بقیه رو گمراه کنه به قیمت به کرسی نشوندن حرف خودش واقعا خاک خاک خاک همون خاک دیاتومه که دوسش دارن باعاش ساس کشی کنن ولی در عوض ساس افزایی میکنن