2777
2789
عنوان

راه درمان ساس

200 بازدید | 29 پست

سلام دوستان من خودم تجربه بدی از ساس دارم بعد سه چهار سال درگیری بالاخره شرش کنده شد گفتم بگم به کسایی که درگیر این موجود هستن. درمانش فقط و فقط 

خاک دیاتومه هست

چند کیلو خاک بخرین هی بریزی کناره های فرش کامل همه اتاقا اشپزخونه همه جا بریزید یک هفته بعد جارو کنید بریزید دو هفته بعد جارو کنید باز بریزید یک ماه بعد جارو کنید خلاصه تا چند ماه تو تاقچه ها همه جا معجزه می کنه به خدا 

ولی حتما خاک دیاتومه فود گرید باشه که ضرر نداره

و هرچی هم درشت تر باشه اثرش سریع تر هست .

اگر ج گرفتید برام دعا کنید مشکلاتم حل بشه به حق پنج تن. سوالی بود بپرسید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان چند روزه تاپیک در مورد ساس زیاد میبینمکلا فصلش هست یا یک همه گیری شده؟

فصلی نداره لعنتی چون دمای خیلی بالا و پایین رو تحمل میکنه ولی ظاهرا خیلی زیاد شده از این خونه به اون خونه با خودمون و وسایلامون هم گاهی جابه جا میشن ولی اکثرا با جابه جاییه وسایل منتقل میشن مثلا وسیله دست دو بخریم

کلا همه جا لونه میکنن ولی بیشتر تو سوراخهای دیوار و زمین. ولی توی مبل و کناره های کمد و و حتی روی پرده هم ممکنه تخم بزارن ولی برا خونخواری مجبورن خارج بشن و بیان روی فرش برای همین از کناره های دیوار رد میشن و خاک به بدنشون میچسبه

خاک دیاتومه رو رو تشک بریزید جارو کنید هر چقدر زمان بیشتری بمونه بهتره خصوصا اگر یکشب بمونه بهتره چون ساسها شبا بیرون میان ولی ساس جوری هست ک خیلی سریع توی خونه پخش میشه روی فرش ها چون لاب لای پرزها میرن راحت دیده نمیشن برا همین ب نظر میان ک فقط روی مبلها هستن 

خاک دیاتومه رو رو تشک بریزید جارو کنید هر چقدر زمان بیشتری بمونه بهتره خصوصا اگر یکشب بمونه بهتره چو ...

سلام عزیزم من قزوینم خیلی جاها سوال کردم خاک دیاتومه اینجا ندارم میشه بپرسم شما از کجاخریدین آدرس یا شماره تماسشو بهم میدی برا خونه ۷۵ متری چند کیلو بخرم؟تو دیوار هست نمیتونم اعتماد کنم که اصل باشه ممنون میشم جوابمو بدی

سلام عزیزم من قزوینم خیلی جاها سوال کردم خاک دیاتومه اینجا ندارم میشه بپرسم شما از کجاخریدین آدرس یا ...

سلام عزیزم من شیرازم بار اول شیراز گیرم اومد ولی سری بعد از یه شرکت سم فروشی تو نت خریدم اسمش یادم نیست راستش ولی از شرکت معتبر بخر

الان چند روزه تاپیک در مورد ساس زیاد میبینمکلا فصلش هست یا یک همه گیری شده؟

سلام من حدود شهریور ۴۰۳ به یه مسافرتی رفتم به شمال یه جایی رو همسرم گرفت و اون شبش تا صبح بچه‌هام ا صبح خودشونو می‌خاروندن منم فکر می‌کردم که پشه زدتشون نگو که خونه پر ساس بوده بعد که اومدیم خونه دو هفته گذشت دیدم همه جای بدنمونو نیش می‌زنن یه حدود هفت هشت تاییشو ما زیر تخت و روی زمین و اینا پیدا کردیم لونه‌شو پیدا نمی‌کردم هرچی هم که سمپاشی می‌کردم فایده‌ای نداشت بعد یه روز صبح بود ۷ صبح داشتم مقنعه دخترم اتو می‌کردم معمولاًم جلوی میز تلویزیون اتو می‌کنم یه دونه اون جلو زنده‌شو دیدم یه روز همون صبح بلند شدم گفتم بزار زیر اینو ببینم زیرشو که بلند کردم دیدم لونه‌شون زیر میز تلویزیون کلی تخم و تو درزای سرامیک خونه خلاصه که من این میزو برداشتم بردم توی حیاط اول اینکه جارو کشیدم توش و تخم‌هاشو همه جارو کردم و جاروبرقی سابی کشیدم و شروع کردم با سشوار داغ به کل این کشیدن و همون محوطه‌ای که فرشم بود و یه قسمت غزن داره خونه ما قرضن بعد اونا رو همه رو با سشوار گرفتم حدود دو روز نیش نزدن چه من خیلی گرماییه همش دوست داره بره زیر مبل روی سرامیک بخوابه اون شبی که رفت زیر سرامیک خوابید دوباره نیشش زدن من صبحش بلند شدم اون منطقه رو سمپاشی کردم اومدم به مبلم بزنم دیدم از این لای درزای مبل سه چهار تا دیدم که برش گردوندم دیدم یه لونه‌شونم اونجاست تمام مبل و جاروبرقی کشیدم سم زدم و با سشوار داغ گرفتم کل خونه رو هفته یه بار هم سم کامل می‌زدم هم دور تا دور خونه رو پودر بکش بکش می‌زدم الان حدود ۳۸ روزه ما نه گزش داشتیم نه دیگه دیدمشون دو دوره‌ام کل گوشه‌های خونه رو کلاً روی زمین روی گوشه‌ها اینا همه رو جوش شیرین ریختم ولی من کلاً با سم کامل و جوش شیرین و پودر بکش بکش نسلشونو منقرض کردم حالا یه سوال دارم اونایی که تجربه داشتن الان من ۳۳ ندیدمشون ممکنه دوباره برگردن

کلا همه جا لونه میکنن ولی بیشتر تو سوراخهای دیوار و زمین. ولی توی مبل و کناره های کمد و و حتی روی پر ...

شما چندتا دیدین تو خونه که با خاک حل شد؟ من در طی دو هفته حدود ده تا دیدم میگن باید سم پاشی شه کارشناس شرکت خاک فایده نداره برای مورد ما

شما چندتا دیدین تو خونه که با خاک حل شد؟ من در طی دو هفته حدود ده تا دیدم میگن باید سم پاشی شه کارشن ...

عزیزم ما خیلی درگیر بودیم دوبار سمپاشی کردیم فایده نداشت ما خونه قدیمی بود برا همین سوراخ سوراخ زیاد بود فقط خاک ب دادمون رسید ما خونه پر بود 

سلام من حدود شهریور ۴۰۳ به یه مسافرتی رفتم به شمال یه جایی رو همسرم گرفت و اون شبش تا صبح بچه‌هام ا ...

سلام عزیزم متاسفانه بله ممکنه کارهایی ک می‌کنی رو ادامه بده مرتب جارو بزن شهسوار بزن ملافه اتو لباسها تو باد اگر دو ماه نبینی ایشالا ک نیستن ولی کلا بیشتر از چهارصد روز بدون خونخواری هم زنده میمونن