2777
2789
همین کارها رو میکنن عروسی گرفتن سخت شده

اینکه کادو خوب و زیاد بدن عروسی گرفتن رو راحت میکنه عزیزم نه سخت ، چون بالاخره با توجه به هزینه ها یه کمکی بهشون میشه ،احتمالا میخواستین بگین عروسی رفتن برای دعوت شوندگان سخت میشه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بار اولمه مستقل دارم میرم

به نظرم ضایعس کادوت بیشتر از بزرگترها باشه البته اگه رسم کادو اعلام کردن دارن .مثلاً تو فامیلای ما همه نگاه میکنن ببینن مامانم چقدر میده خداییم همیشه دست بالا میگیره که بقیه امکم نزارن

اینکه کادو خوب و زیاد بدن عروسی گرفتن رو راحت میکنه عزیزم نه سخت ، چون بالاخره با توجه به هزینه ها ی ...

بنظرم اگه از مهمون ها همچین توقع هایی دارن باید عروسی هایی بگیرن که درخور این کادوها باشه

به نظرم ضایعس کادوت بیشتر از بزرگترها باشه البته اگه رسم کادو اعلام کردن دارن .مثلاً تو فامیلای ما ه ...

نمیدونم اعلام میکنن یا نه

ولی اگه بیشتر بود خب میگم نمیدونستم چقدر میدن اونا

وای دیوونه میشم آخر 

من واسه بچم جشن گرفتم کم از عروسی نذاشتم 4 مدل میوه که موز هم بود توششیرینی ژله اسمارتیز کیک دو مدل ...

واسه منم همین اتفاق افتاد عزیزم

عمه م دیدنه پسرم اومد ۱۰۰تومن پول اورد در صورتی که مامان من واسه نوه های عمم هم طلا برده بود با شیرینی

وضع مالیشونم عالیه

بعد از ۱ سال خونه خریدم اومد دیدنم یه بسته شکلات اورد که ۲ماه از انقضاش گذشته بود😐

در صورتی که من واسه سومین خونه ای که خریده بودم کادو برده بودم

یعد از ۲سال عروسیه دخترش شد سال ۱۴۰۱بود منم رفتم گل فروشیه دوستم 

گفتم اندازه ی ۳۰ هزار تومن واسم سبد گل درست کن گفت پول سبدشم نمیشه

گفتم دیگه خودت میدونی نمیخوام بیشتر از این هزینه کنم

یه سبد گرد رو میزی رو گل زد منم بردم😊ازین حرصم گرفت که من واسه بدنیا اومدنه نوه ش هم که ۳سال قبل از پسرم دنیا اومد سکه پارسیان ۵۰۰ سوتی برده بودم که ۱۱۰ خریده بودم با یه جعبه شیرینی که ۳۰ تومن گرفتم اونسال

اما همون دختر عمم دیدنه پسرم نیومده

بهر حال از قدیم گفتن دستی بده،دستی بگیر

نمیدونم اعلام میکنن یا نهولی اگه بیشتر بود خب میگم نمیدونستم چقدر میدن اوناوای دیوونه میشم آخر

اره بابا نپرس از کسی

هرچه قدر میخوای بده والا من ندیدم تو عروسی کادو اعلام کنند قدیما تو پاتختی بود اعلامم کردن بگو راستش فکر نمی کردم شما کمتر بدید 

من واسه بچم جشن گرفتم کم از عروسی نذاشتم 4 مدل میوه که موز هم بود توششیرینی ژله اسمارتیز کیک دو مدل ...

عزیزدلم خدا بچتو حفظ کنه برات🧿♥️😙

شما همون ۲۰۰تومن یا ۳۰۰تومن بده کافیه،تلافی کن