2777
2789
عنوان

گواهی بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 113 پست

خب بگیره طرف فرداش رابطه داشته باشه و از بین بره😆😆😆چه مسخره. 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من شب ازدواج تا ۴۰ روز خون دیدم بستگی داره ک مال بعضیا چطور باشه نازک خیلی محکم

زیزم ی ذره حتی راجب بدنتون نمیخونید؟ 

اصلا بافت هایمن رگ نداره ک خونریزی بشه اگ قبلش پیش نوازی بشه و وارژن اماده بشه خونریزی ندارید اصلا اون خونریزی دلیلش اماده نبودن و خشک بودن وارژن ک یهو فشار وارد میشه یا در موارد جدی تر اسیب ب دیواره وارژن بوده مثل مال شما 

وگرنه هایمن اصلا رگ خونی نداره ک بخواد باعث خونریزی بشه😐🤦‍♀️

نمیخوام بدم ب طرف مقابلم ک ولی باید بگیرم ک پس فردا دنیا ک قابل پیشبینی نیس یهو دیدی برگشت گف از کجا ...

اسی اگه بخوای با این حرفا پیش بری 

کسی ک ذهنش خراب باشه میگه تو رفتی ب دکتر پول دادی و دکتر از آشناهاتونه و دوستته و زیرمیزی دادی و فلان کبگه تو سالمی....

ولی اگه واسه دل خودته اشکال نداره 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
هممون همینیمچیز عجیبی نیس:)))هممون مث اسی ایمهممون میگیم مهم نیس و فلان...ولی باز نگرانیم.باز میریم ...

واسه ماهایی ک خانواده سختگیر داریم و خودمونم رابطه قبل از ازدواجو نمیپسندیم 

مهمه شما درست میگی چون بدن انسان هم مث روح انسانه نباید دست هرکسی از راه رسید بدیمش بوقتش ادمش باید بیاد

نظرشخصیمه 

مرسی♥️♥️معاینه چجوره؟سخته؟خجالت آوره؟

نه اصلا.‌در حد ده ثانیه. کارخاصی انجام نمیدن. طبق تجربه  خودشون بهت نوعش رو میکن. فقط کارت ملی حتما باهات باشه. فکر کنم عکس هم باید داشته باشید. ده سال قبل دوست من که رفت معاینه کارت ملی و عکس ازش خواسته بودن. بهش گفته بوده اگه  کارت ملی و عکس نباشه که  هرکی میتونه بره جای یکی دیگه برگه بگیره.  

نه منم همینمشما برا قبلا بودیدولی من الانم عین شمام

اصلا ترس نداره خب درد طبیعیه اما اینهمه زن چیکار کردن؟  ترس هست که مانع حرکت ما میشه وآدمو فلج میکنه 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
شما دهانه ی واژن رو بررسی کردی همین جلو که نیست بتونی ببینیش باچشم غیر مسلح 😂

میگم این ک همش گوشت و پوست بدنه کو هایمن 😐 

ولی خب میگن ابتدا ورودی وارژنه همون اول😶