2777
2789
عنوان

مچ شوهرم الان گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 91 پست
صبح هم گوشیشو بهش نده .در کل اینجور مردها باعث میشن آدم عذاب بکشه و خشن بشه . یه نفر خیلی حرفای خوبی ...

ولی شوهرم ی آدم یجوریه همه چیز براش مسخره بازیه بدترین دعواهارو کردیم قهریم بعد س روز تا رد میشم ذل میزنه تو چشمام می‌خنده تا خندم بگیره منم خدا زده میخندم بعد دیگ تمام پر رو میشه هرچی می‌خوام جدی بشم تو زندگیم نمیشه

😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی شوهرم ی آدم یجوریه همه چیز براش مسخره بازیه بدترین دعواهارو کردیم قهریم بعد س روز تا رد میشم ذل ...

به نظرم مشاوره برین. فکرمی‌کنم سنتون کمه درسته؟ احساس میکنم همسرت توی یه سنی هست که هیچیو جدی نمیگیره.

بنظر من البته یه نظر کاملا شخصیه آدما با ذات مشخصی پا به این دنیا میزارن اومدیمو گوشی ام قایم کردی م ...

هرکاررررر کردم وقت نکنه این آدم شب روز سرکاره تا میاد بچه می‌اندازم بغلش هفته سه بار ر ا ب ط ه داریم بهترین عطر آرایش تیپ میزنم هرکار میکنم اما باز این کار خودش می‌کنه ولی من هویچ وقت خسته نشدم جنگیدم برا زندگیم در عین حال باهاش بحثم میکنم اه

😐
چجوری با اینکه میفهمیم بد هست و داره ی غلطایی میکنه اونو جذب خودمون کنیم میشه ی مثال بزنید من نیاز د ...

گفتم برای خودت ارزش قائل شو بخدا که دعوا و به روش زدن اوضاعو وخیم تر میکنه 

ولی وقتی ببینه آرومی مشغول کار و زندگی خودتی مهربون باشی و خودتو از اون کمتر نمیبینی و محبت گدایی نمیکنی کم کم جذبت میشه 

ن بابا ۳۱ساش

پس بزرگ نشده هنوز. یا شایدم تیپ شخصیتش اینجوریه. حالا مثلا شوهر من برعکسه ها. اون اصلا شوخی نمیکنه نمیخنده. واسه هر چیزی وحشی میشه و داد میزنه کتک می‌زنه. شوهر شما مشکلش با چند جلسه مشاوره و توجیح به نظرم حل میشه.

پس بزرگ نشده هنوز. یا شایدم تیپ شخصیتش اینجوریه. حالا مثلا شوهر من برعکسه ها. اون اصلا شوخی نمیکنه ن ...

کلا من متنفرم از رفتاراش امشب وسط دعوا ی حرفایی میزنع می‌خنده انگار ن انگار میگ تو چیکار داری بزار من براشون پیام بدم اونا خراب میشند تو چرا حرص اونارو میخوری میتونی جلوشون بگیری دخترا تو اینستا میگ

کلا بنظر من بس ک باهاش بهث کردم عادی شده

😐
آره تجربه بهم خیلی چیزا یاد داده سن کمی ندارم برای همین صبور شدم خوددار شدم و برای اتفاق افتادن یک چ ...

سربلند باشید .

همین کارها و میکنم تا ببینم چی میشه ؟

اگر صبح گوشیش خواست چی کار کنم راستی بدون گوشی هم فک نکنم بره سرکار دلم نمی‌خواهد بهش بدم

😐