arvenn مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4004 عنوان باردارم حالم خیلی بده بچه ها😭😭 216 بازدید | 29 پست من تو این شهر تنهام تو روز هیچکس حالمو نمیپرسهفقط همسرم هست اونم درگیر کارشههمش از تنهایی فکرای بد راجع به بچه میکنمافکار سیاه و ناامیدامهفکر کنم دارم افسرده میشمچکار کنم ؟ هرچقدم بیرون میرم میگردم میچرخم افاقه نمیکنههمش ترس دارم دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰 1403/10/13 | 03:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مونا411 عضویت: 1392/08/15 تعداد پست: 8849 چند هفته ای تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜❤️🧡💛👊
arvenn مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4004 کاملا حق داری کاملا طبیعیه سرتو گرم کن تحمل و صبر همش ترس دارم نی نی چیزیش شه حس میکنم بهش نمیرسم بی عرضه مفکرام داغونم کرده دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰
arvenn مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4004 چند هفته ای ۲۵ دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰
حنا70 عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 80324 همش ترس دارم نی نی چیزیش شه حس میکنم بهش نمیرسم بی عرضه مفکرام داغونم کرده بله بله همش طبیعیه عزیزم عادیه من همیشه همینطور بودم اینقدر که از استرس آخرش فشار خون گرفتم
mah85sh عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 82 عزیزم فک کنم این چیزا طبیعیه بخاطر تغییر هورمونهاته منم باردارم البته اوایلش کلا افکار مزخرف زیاد میاد سراغم تازه سرماخوردم و سرفه شدید دارم خیلی ناراحتم
arvenn مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4004 بله بله همش طبیعیه عزیزم عادیه من همیشه همینطور بودم اینقدر که از استرس آخرش فشار خون گرفتم نمیدونم همش خودمو لعنت میکنم چرا فکر اتفاق بد راجع به بچه میکنیانگار ارامش ندارم فکرم سمت این چیزا نره دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰
حنا70 عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 80324 نمیدونم همش خودمو لعنت میکنم چرا فکر اتفاق بد راجع به بچه میکنیانگار ارامش ندارم فکرم سمت این چیزا ن ... گفتم که عادیه درک میکنم
arvenn مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4004 عزیزم فک کنم این چیزا طبیعیه بخاطر تغییر هورمونهاته منم باردارم البته اوایلش کلا افکار مزخرف زیاد می ... من اوایلش کابوس زیاد میدیدم خب اونو ربط میدادم به هورموناولی فکر اتفاق بد واسه نینی چی؟ همش خودمو لعنت میکنم دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰
arvenn مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4004 نمیدونم همش خودمو لعنت میکنم چرا فکر اتفاق بد راجع به بچه میکنیانگار ارامش ندارم فکرم سمت این چیزا ن ... 🥲🥲🥲 دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰
arvenn مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4004 گفتم که عادیه درک میکنم دکترم گفت بچه ات ریزه سونو نوشته برم وزنشو ببینمازون طرفهر حامله میبینم شکمش بزرگه غصه میشمخب هیچکس نیست بهم برسهخودم به زور وامیستمچیزی دست و پا کنم بخورمبیشتر وقتا حالم خرابه دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰
حنا70 عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 80324 دکترم گفت بچه ات ریزه سونو نوشته برم وزنشو ببینمازون طرفهر حامله میبینم شکمش بزرگه غصه میشمخب هیچکس ... دکتر بیخود گفت. اندازه شکم ربطی به وزن جنین نداره. الان چند هفته ای
mah85sh عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 82 من اوایلش کابوس زیاد میدیدم خب اونو ربط میدادم به هورموناولی فکر اتفاق بد واسه نینی چی؟ همش خودمو لع ... به خدا طبیعیه نگران نباش سعی کن خودتو مشغول نگهداری