2777
2789
عنوان

قرار بود اسمتون چی باشه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 38 پست

من که نه اما یک چیز پشم ریزوند این بود قرار بود اسم بچه خواهرمو بزاریم لاوین سر یک‌ اتفاق اسمش شد زهرا

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیتونم بگم ولی خب اسم قرار بود عربی و باشه و تقریبا مذهبی ولی یدفعه پدرم سرخود اسمم رو ی چیز دیگه ک اونم مذهبی درجه یک مثل همین رقیه،گذاشت و ثبت احوال اجازه نمیدن ک عوضش کنم.

نمبتونم پدرم رو ببخشم واسه کارش چون هیچ کس حتی مادرخودشم از کارش راضی نبود. حتی خودشم من رو ب اسمی ک گذاشته و شناسنامه ثبته صدا نکرد😐

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
عزیزم مامانتون چ اسم قشنگی گذاشتن براتونواقعا رقیه اسم سنگینیه و حس غم داره 😢

گلم الان اسم منم حنانه است و میگن یعنی ناله کننده

و میگن غم داره

چرا پس اینو نمیگن نزارین؟😂

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
ترکین؟خدا رحمت کنه

بله 

ممنون

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
گلم الان اسم منم حنانه است و میگن یعنی ناله کنندهو میگن غم دارهچرا پس اینو نمیگن نزارین؟😂

استارتر گفت قرار بر این بوده منم تایید کردم کار مادرشونو

اگه شما هم میگفتید هم تایید میکردم

من خودم برای بچه م کلا از این قبیل اسم ها نمیذارم

کلا اسمی که بهم حس سنگینی بده رو حتی اسم اصیل هم باشه نمیذارم

ب حس ادم برمیگرده

استارتر گفت قرار بر این بوده منم تایید کردم کار مادرشونواگه شما هم میگفتید هم تایید میکردممن خودم بر ...

درسته 

دیگه عقیده هر کسی یه چیزه❤️

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂