2777
2789
عنوان

و سه تا معجزه تو اوج ناامیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 38 پست
حس خوب گرفتم از صبتاتون ابشالله نورخدا همیشههههه بتااابه به زندگیتون❤❤منم بالا گفتم...اتفاقای جالبی ...

این جمله چندساله سرلوحه زندگیمه اینو همیشه یادت باشه از بندهای میتونی ناامیددبشی ولی از خدا نه منو شوهرمو وخانوادم سربارداریم خیلی سختیی کشیدیم خیلییییی من از ۵ماهگی تا ۸ماهگی بستری بودم و دکترا هرروز ناامیدم میکردن و علنن میگفتن مشکل دارن بچه هات و خیلی دیراومدی وهزار حرفی که دل منه مادر خون میشد کارم فقط گریه والتماس به خدا واهل بیت بود با گریه از اقا ابلفضل میخواستم بهش میگفتم شما دو دست نداری ولی بحق بزرگیت و اهل بیتت روتو بخاطر این دوتا طفل بزن به خداوند بادوددست بریدت باهمون دستا بچه هامو سالم بزار تو بغلم بچه هام تو دستگاه بودن مثل معجزه همه چیزشون نرمال شد مرخص شدن الانم ثانیه ب ثاتیه شکر میکنم که دست خالی برنگشتم خونه من خیلیییی وقته همه چیز خودمو شوهرمو خانوادم شده خدا چون جز خداهیشکی فریاد رس ادم نیست هزاران بار بهم ثابت شد ومنو مدیون خودش کرد

این جمله چندساله سرلوحه زندگیمه اینو همیشه یادت باشه از بندهای میتونی ناامیددبشی ولی از خدا نه منو ش ...

الهییی شکرررر

منم مامانم سر برادر بزرگم همچین مشکلی داشته...گفتن باااید سقط کنی وگرنه خودت..

اما خب مث شما بستری میشن و با کلی نذر و...ب دنیا میادش میگه تا چن ماه بعدم خاب میدیدم یکی تو خاب میگف راستی بچت سر داره؟؟ گف بیدار میشدم نگاش میکردم ببینم واقعا سالمه در این حد

الن از هممون باهوشتر و خوشگلترم هس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عجیبه کسی را بعد سع ماه دیدی ک هیچ نشونی ازش نداشتی🤔آخه این اتفاق دقیقا برا منو دوستم افتاد یه دوست صمیمی داشتم بدون هیچ نشونی از اول مهر رفت و آخر های آذر دوباره برگشت هیچ نشونی ازش نداشتیم هیچی نکنه تو آیلینی؟؟؟؟

عجیبه کسی را بعد سع ماه دیدی ک هیچ نشونی ازش نداشتی🤔آخه این اتفاق دقیقا برا منو دوستم افتاد یه دوست ...

😁😁ن فداتشم...ایشون خواستگارم بودن 

آیلین چقدر اسمشون زیباست   قرار بود بذارم رو بچه ایندم🥺🥺🥺🤣ولی پدرش پیدا نکردم

این جمله چندساله سرلوحه زندگیمه اینو همیشه یادت باشه از بندهای میتونی ناامیددبشی ولی از خدا نه منو ش ...

دلم از این اتفاقها میخواد.... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
سالهاااااست منتظر همینم.... 😔

برای حاجتی که دارید، ان شاءالله که به زودی تجربش کنید

❤🍀

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)