2777
2789
ماه اخر بارداریمه خوابم افتضاح شده تا صبح این پهلو اون پهلو پام زیرم خشک میشه از یه طرف گرمم میشه 😓 ...

آخی🥺

ایشالا سلامت به دنیا میاد با دیدنش همه ی این دردا یادت میره:)

من همانم دلداده هنر،دلباخته رنگ ها 🎨:))

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا این مسله جهانیه ...چرا همه اینطور شدیم ....من نخوابیدم چون شوهر ع وضیم قبل خواب برگشته میگه تو زودتر از من میمیری حالا ۱۳سال از من بزرگتره .چربی و قند و فشار و اینا هم داره ...هر چند وقت یکبار میگه و جال منو میگیره به خاطر این حرفاش خوابم نمیگیره ..خیلی هم جدی

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
دقیقا , فک کن ناراحت و بی حوصله از خونه زدی بیرون یکم پیاده روی کنی سگای ولگرد دنبالت بزارن و پا ب ف ...

😅🤦🏻‍♀️

فدات شم مرسی گلی 😍بهترین ها برات رقم بخوره 🌹

قربونت بشم قشنگم😍♥️

منم اوایل بارداریمه

امروز که فهمیدم از ذوق خوابم نمیگیره😅

قربونت بشم قشنگم😍♥️منم اوایل بارداریمهامروز که فهمیدم از ذوق خوابم نمیگیره😅

امروز فهمیدی بارداری ؟

پس مبارکه مامانی اولین بارداریته من الان دخملم داره سوراخ میکنه پهلومو اینقد لگد داره میزنه 😍

من تاحالا گوش ندادمپیشنهادت چیه؟

روانشناسی ها همشون خوبن .

طبقه بندی داره تو اپ پادکست ..

من از طاقچه کتاب صوتی گوش میدم .فعلا والدین سمی رو تمام کردم .الان دروغ هایی ک به خود میگوییم .و هنر جنگ رو گوش میدم .با چندتا بچگکنه برای بچم 

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
روانشناسی ها همشون خوبن .طبقه بندی داره تو اپ پادکست ..من از طاقچه کتاب صوتی گوش میدم .فعلا والدین س ...

مرسی قشنگم بابت راهنماییت😍♥️