2777
2789
عنوان

دغدغه ها تو حلقم

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 113 پست

تو یه روز هزارتا  تاپیک معذرت 

پلاس بودن تو یه سایتی که در از رو اسمشم معلومه مال زناست معذرت 

عقده برای پر بازدید شدن و زدن تاپیک چرت و پرت معذرت 

تو خودت به جا اینکه در مورد زنا و دختر مردم چرت و پرت بگی برو به زندگیت برس

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     

باز ترجیح میدم دغدغم رنگ لاکم باشه تا اینکه یه مردی باشم که تو سایت زنان زایمان تاپیک بزنه که توش به زنا چرت و پرت بگه و دغدغش این باشه که تو نی نی سایت چی بگه که بیشتر بانمک باشه

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب الان چیکار کنیم؟ 

کاربر مرد که هستی 

سایت بارداری و مربوط به خانوما هم که ثبت نام میکنی

درمورد مسائل خاله زنکی هم که تاپیک میزنی 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

ای بابا تو این گرونی چجوری خودمو زندگیمو جمع کنم

چجوری به حال روحی و جسمیم برسم

پی پولم چیکار کنم

ایوای استخدام شدم صاحب کار ازم درخواست بد کرد

ای بابا مهاجرتو چیکار کنم

داشنگاه و درسو کجای زندگیم جا کنم

ازدواج کنم یا نه

چه انتخابی کنم

چجوری خانوادمو ساپورت کنم

دغدغه من: 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی...