2777
2789
استارتر قفل کن این حرفها رو چرا اینجا میگید پیس ایشدی بابا

چون یه مشت نرخر ریخته توسایت همشون نرن بجز تعداد انگشت شماری هرکسی تاپیک جنسی میزنه باید بدونید که نرخره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب ما که نمیدونیم وضعیتش چطوره ، احتمالا تو این سن پا درد و زانو درد و... داره و نتونسته برهبلاخره ا ...

نه بابا کسی که پا درد و زانو درد داره از این کارا نمیتونه بکنه این معلومه شنگول بوده

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

اسی فقط ی چیز میتونه باشه اونم اینه که تو مرد بیش نیستی لطفا نیا اینجور چیزارو نگو 

چطور ی   کسی همچین چیزیو تعریف میکنه برای رفیقش 😑😑😑

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝                          تیکر تولد دوسالگی پسرم 🤴

پربازدید نمیشه میترکه

بچه یعنی کی مگه آدم ۷۳ ساله بچه کوچیک داره؟

بعد اگر بوس چطور دوست شما ست که به قول خودتون زن هستین؟

هنوز با شوهرت خونه برادرتی؟

شایدم تو یه محصولی همه چیزم ساخته ذهنته

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
واااای چه چیزی از دست دادی آنقدر خندیدم روحیم باز شد خانمه می‌گفت به شوهرم هر شب شیر میدم چکار. کن ...

🤐🤐🤐🤐🤣🤣🤣🤣

وااااای یا خدا اینا حیا خوردن واقعا این دیگ جدید بود 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝                          تیکر تولد دوسالگی پسرم 🤴

عزیزم ولی جلو بچه؟بخدا خیلی سخته تصورشم وحشتناکه اگر بابات جلوت....

من یه خونواده دیدم

خونشون درکل فقط  یه اتاق بود از این قدیمیها

که دستشویی و حمام بیرونن

6تا بچه داشت

به نظرت بچه ها بیرونشون میکرد تو حیاط بخوابن

بعد این کارها میکردن؟؟

خوب معلومه همش نصفه شب 

حالا هربچه ای بیدار باشه

سوپر میدید😅😅😅