2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این خاستگار چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 61 پست
کافه چیزی سفارش ندادخیلیییییی کارش زشت بوده خدایی با مامانت

نه میتونست ب مامانم  بگه بشینیم کافه بخوریم بعدش میریم بیرون فصای باز 

یا همون ابشارس ک رفتیم مر از کافه هست فوری پرید جلو این مثله دکه ها هستن جا واسه نشستن نیست باید بشینی رو نیمکت اونجاها

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا ناراحت نباش که چرا ردش کردی، انشالله بهترین بخت نصیبت بشه گلم

ممنون عزیزم واسم دعا کن مودی شدم گریه زیاد میکنم از تنهایی

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

من گیج چ قدر بعد رد کردن گریه کردم

اشکال نداره عزیزم به این فکر کن 

خدا دوست داشته از دستش راحت شدی 

فکر کن ازدواج کرده بودی پیرت می کرد 

مرد خسیس اصلأ درست نمی‌شه 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
اصلا گریه نکن، حیف چشای خوشگلت نیس؟ مطمئن باش بهترین بخت نصیبت خاهد شد

خانوادم میگفتن حیفی تو داری رسمی میشی قدت ک بلند اون هم قدت بود با کلاسی اون بی کلاس 

تو درس خوندی اون نه خداییش قیافمم ایرادی نداره وگرنه عمل میکردم 

مامانم گفت داشتی تو ماشین حرف میزدید تو خیلی باکلاس و با شخصیت اون چی بود بلد نبود خرف بزنه 

از دورم میگه دیدم تو توپر قد بلند کشیدی اون کوتاه هم قدت 

تازه من معلم رسمی دارم میشی اون کار تعمیرات 

نمیگم من دوسش داشتم قیافشو بانمکیشو اخلاقاشو زرنگیشو خیلی زرنگ بود خونه و ماشین داشت و مطمعنم تو اینده بااین حجم از زرنگی خساست پولدار میشه ولی اولش گفتم من شخصیت واسم مهم نه تحصیلاتت

اشکال نداره عزیزم به این فکر کن خدا دوست داشته از دستش راحت شدی فکر کن ازدواج کرده بودی پیرت می کرد ...

ن حماقت خودمو میگم فقط بخاطر تنهایی

ن حماقت خودمو میگم فقط بخاطر تنهایی

دیگه همه تو زندگی یک‌بار رو حماقت کردن عزیزم 

بهش فکر نکن🍀

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
خانوادم میگفتن حیفی تو داری رسمی میشی قدت ک بلند اون هم قدت بود با کلاسی اون بی کلاس تو درس خوندی او ...

ببین من ندیده نشناخته گفتم شخصیتش جالب نیس، میخوره که بی کلاس باشه، الان همین حرفا رو بعد از گفتن من، میگی مامانتم گفته، پس واقعا بیخیال شو، واقعیت شخصیت خوبی نداشته، انشالله مدرسه بری کلی کیس به واسطه شغلت برات معرفی میکنن که آدم حسابی، ببین کی گفتم بهت 

ببین من ندیده نشناخته گفتم شخصیتش جالب نیس، میخوره که بی کلاس باشه، الان همین حرفا رو بعد از گفتن من ...

ممنون عزیزم دعا کن هرچه زودتر نیتز باشه منو بفرستن مدرسه وگرنه میمونه مهر۱۴۰۴ 

از چه نظر ؟

همچین آدمایی خساست زیادی دارن الان نمیبرتت کافه و رستوران دو روز دیگه برات لباس نمیخره چهار روز دیگه رفتی خونه خودت روغن و وسیله خونه میگیره علامت میزنه هروز ببینه ک چقد مصرف کردی 

بخدا دختر عمو خودم با همچین مردی آشنا شد همین کار رو می‌کرد روغن ها رو هروز علامت میزد بعد اگه زود تموم میشد کلی جنگ و دعوا داشتن خیلی بده عذابه همچین زندگیی 

دختر عموم هیچوقت عادت نداشت به همچین زندگیی چون از بچگی خدایی عموم دست و دل باز بود و طبیعیه عادت نداشته باشه 

میخواست طلاق بگیره سه تا بچه افتاد رو دستش مجبور شد بسوزه و بسازه