2777
2789
والا چیزی که 🤐ها تو خیابون میپوشن ما تو خونه میپوشیم کراپ شلوار مخصوصا تو این فصل سال

وای خدا نکشتت🤣🤣🤣🤣🤣 چند روز پیش باخودم میگفتم اینا از زاپ شلوارشون سوز میره سرشون یخ میکنه چجوری سالمن 🤣🤣🤣🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با توجه به فصل . لباس راحت .

اگر فقط مامانم باشه تیشرت و تاب و شلوار یا شلوارک 

اگر بابا یا داداش ها باشند ، تیشرت و شلوار یا دامن . یا تونیک و شلوار .

اگر دامادمون باشه . مانتو و شلوار و روسری و چادر رنگی . یا بولیز دامن یا تونیک شلوار با روسری و چادر رنگی .

اگر زنونه باشه که فامیل باشند چیتان پیتان     

بابا چتونه یه سوال پرسیدممیخواستم ببینم تا چه حد باید بیرونی باشه لباسم

ببین بستگی به میزان صمیمت و شیکی باکلاسی مامانتو دوستاش داره من قبلا با لباس خونه مرتب پیش دوست مامان میومدم ولی پیش چندتا دیگه نه باید شلوار و شومیز و بلوز مرتب تن کنم

شلوار پلنگی با دامن کوتاه به کت صورتی دکمه طلایی دستمال گردن زرد با کفش اسپرت خوبه برای مهمان زنونه ...

چه ربطی داره؟ 

اینکه در این مورد راهنمایی خواستم معنیش این نیس که تو زندگیم دغدغه دیگه ای ندارم

تو همه تاپیکا اینو میگن همه که نباید از مشکلاتشون تاپیک بزنن