2777
2789
عنوان

مجردی در سن بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 28 پست
حالا اون موقع مردیم کلا نیستیم که غصه شو بخوریم من از قبل مردن میترسم که بیشتر آدما میوفتن تو جا و ن ...

جالبه..  چقد افکار مشترک داریم ماها...

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من 19سالمه تصمیم دارم تا اخر عمرم مجزد بمونم اصنم دغدغه اینارو ندارموالا متاهلیم دغدعخ های خودشو دار ...

عزیزم خیلی جوونی

این دغدغه ها با افزایش سن میاد 

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

حالا اون موقع مردیم کلا نیستیم که غصه شو بخوریم من از قبل مردن میترسم که بیشتر آدما میوفتن تو جا و ن ...

ولی من فکر میکنم بچه آوردن با هدف اینکه تو پیری جور منو بکشه خیلی خودخواهیه ، خدا به خود آدم تا لحظه مرگ تن سالم بده تا به بچه خودشم محتاج نشه 

بچه چه گناهیی کرده ، فکر کن اگه بچه دار بشم اون بچه استرس مریضی منو بکشه دلم واسش میسوزه 

جالبه.. چقد افکار مشترک داریم ماها...

من یه مدت بیمارستان بودم خیلیا بیچاره ها اول اسیر درد و مریضیای لاعلاج شده بودن و از یه طرف پرستارا سوراخ سوراخشون میکردن از یه طرفم محتاج دیگران شده بودن بعدم جلوم مردن🤦‍♀️  تنها کسی هم که واقعا دلسوزشون بود اگه پدر و مادر داشتن پدر و مادرشون اگه بچه داشتن بچه هاشون دیگه هیشکی هیشکی رو نمیخواست با دیدن این چیزا الان دو ساله حالم خیلی بد شده همش تو فکر همینم با قرص مگر آروم بگیرم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
ولی من فکر میکنم بچه آوردن با هدف اینکه تو پیری جور منو بکشه خیلی خودخواهیه ، خدا به خود آدم تا لحظه ...

آره واقعا خودخواهیه چون بچه هم اگه بهش محبت کرده باشی و پدر و مادر خوبی باشی با دیدن درد و رنجت واقعا غصه میخوره اما تقریبا همه آدما این دوره رو دارن وگرنه هممون آرزومونه تا لحظه آخر رو پای خودمون باشیم اما دست ماست؟ 

من یه مدت بیمارستان بودم خیلیا بیچاره ها اول اسیر درد و مریضیای لاعلاج شده بودن و از یه طرف پرستارا ...

آره میدونم

ب واسطه شغلم با سالمندای سکته ای خیلی ارتباط دارم 

یکی از مراجعام حین کار زد زیر گریه

بنده خدا پوشک‌ش نم زده بود...  یا مثلا موهاش بشدت کثیف

۷ تا بچه هم داره همه پولدار و پر ادعا

باخودم میگم منی ک هیشکی رو ندارم چ کنم

از ۵۰ سالگی با پای خودم میرم سالمندان🤣🤣

آره واقعا خودخواهیه چون بچه هم اگه بهش محبت کرده باشی و پدر و مادر خوبی باشی با دیدن درد و رنجت واقع ...

خوب ازدواج هم دست ما نیست ، بخاطر یه احتمال که ممکنه در آینده تنها بمیریم نباید با هرکسی و از روی ناچاری ازدواج کنیم

جدی؟ از بچگی اینجوریم

توی ۱۹ سالگی تفکر آدم خیلی فرق داره 

وقتی ۳۰ سالت میشه تازه میفهمی ازدواج اونقدرام بد نبود

و کاش ب خودت فرصت میدادی

بنظرم اگ موقعیت عالی داشتی مث من حماقت نکن و بی‌فکر ردش نکن

توی ۳۰ سالگی و بعدش میفهمی اینکه بیای خونه هیچ مردی منتظرت نباشه و هیچ بچه ای، واقعا سخته

زندگیت میشه ماشینی.. فقط کار و کار..

مث من

آره میدونمب واسطه شغلم با سالمندای سکته ای خیلی ارتباط دارم یکی از مراجعام حین کار زد زیر گریهبنده خ ...

حالا باز اگه فقط نم زدن پوشک باشه اوکیه یعنی خودش بتونه پوشک رو عوض کنه ولی ناتوان بشی نتونی راه بری یا بیماریای مضخرف زجر دهنده بگیرن خیلی بده

خدایا ! چقدر دلم گرفت! منم خیلی به این موضوع فکر میکنم. و راستش میگم خدا لعنت کنه کسایی رو که تو ازدواج جوونا سخت‌گیری میکنن! بابا همه‌مون پیر شدیم رفت !

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی تازه اومدم تو سایت! لطفاً درک کنید که از مرگ برگشتم !☺️ اگه چیزی میگم منظوری ندارم ، پس بد برداشت نکنید. همه رو دوست خودم میدونم چون با کسی دشمن نیستم!☺️