2777
2789
عنوان

الان هفت روز شد ک نیست و من خودم رفتم 🥺 چیکارررر کنم دلتنگ نشم

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 45 پست
بعد جالب اینجاست همیشه ام اون می‌ره من میرم منت کشی اولین باره من رفتم !!! خودشم می‌دونه من برم خودم ...

دفیقا درکت میکنم دقیقاااااا منم رابطم همینقد سمی بود ولی اون میومد سمت من ولی باز خودش میرفت و خیانت میگرد...

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

من بعد ۸ ماه ک خودش رل زد منم رل زدم این ک پیشمه الان واقعا خیلی خوبه دقیقا وایب اون اهنگ ک میگ این ...

عزیزمممممم پایدار باشی 

منم می‌دونم اگه ی روز آدم درست بیاد سمتم کلا از زندگیم می‌ره این و دوست داشتم واقعا همچین آدمی میومد و...

ولی آنقدر بدتر آمده ک فقط میگم صد رحمت به خودت قشنگم به خدا من شانس ندارم آدم درست سمت من نمیاد اصلا جاییی نمیرم ک کسی و ببینم بفهمم خوبه یا ن خوبم باشه از من خوشش نمیاد 

(:A__•~•__M:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دفیقا درکت میکنم دقیقاااااا منم رابطم همینقد سمی بود ولی اون میومد سمت من ولی باز خودش میرفت و خیانت ...

دقیقاً منم 1.5 ساله توی همچین رابطه ای بودم ولی یه روز ولش کردم و رفتم و تصمیم گرفتم از اون رابطه درس بگیرم و الان آدم جدیدم منو دوست داره و قدرمو میدونه

عزیزمممممم پایدار باشی منم می‌دونم اگه ی روز آدم درست بیاد سمتم کلا از زندگیم می‌ره این و دوست داشتم ...

میشه لطفاً حرفای منفی نزنی

اتفاقا سمتت میان ولی زمانی که خودتو باور داشته باشی و قبول کنی

عزیزمممممم پایدار باشی منم می‌دونم اگه ی روز آدم درست بیاد سمتم کلا از زندگیم می‌ره این و دوست داشتم ...

الهی بگردم فداتشم من

سخته ی مدت ولی عادت میکنی اول باید عادت کنی خودتو دوست داشته باشی خودت ب خودت عشق بدی ن دیگران توم مثل منی زود وابسته میشی؟ حس میکنم همچین شخصیتی داری

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

میشه لطفاً حرفای منفی نزنیاتفاقا سمتت میان ولی زمانی که خودتو باور داشته باشی و قبول کنی

خبببب چ جوری میان از کدوم سمت کدوم من همون جا بشینم به خدا خسته شدم من خیلی آرزو ها داشتم خیلی چیزا میخواستمم تجربه کنم 

چ جوری آشنا شدید ؟

توی کافه 

ولی یه چیزی رو خواهرانه بهت بگم

منم دقیقا رابطه قبلیم مثل تو بود من سمتش میرفتم تحقیر میشدم همیشه حرفای منفی به خودم میزدم و کلیییی چیز ... حتی خیانت هم دیدم

اما توی یوتیوب حرفای یه یوتیوبر گوش دادم و زندگیم‌ عوض شد 

اسمش آنیا ،معرکسسسس

الهی بگردم فداتشم منسخته ی مدت ولی عادت میکنی اول باید عادت کنی خودتو دوست داشته باشی خودت ب خودت عش ...

ارععع خیلی زوددد 

فک کن ی هفته رفتم مشهد دو تا دختر آمدن باهام حرف زدن گفتن آره فلانی از تو خوشش میاد دانشجو با ادب دخترای با شخصیتی بودن گفتم ن و اینا دختره گفت برات گل خریده رفتم تو حرم گفتم من شانس ندارم ها هوامو داری قبول کنم باهاش باشم تهش پسرههه چی شد ؟؟ الان من میبینم هر روز با ی دختره هی عکس میزاره پروفایلش فقط چون من رفتم باهاش کافه و آرایش نداشتم حتی کنار من نشست ! اون یکی ام ک گفتم دنبال یچیز دیگه بود 

اصلا همشون بد در میان برا من اونم درس وقتی ک من دارم سعی میکنم زخم خودم و بپوشنم

خبببب چ جوری میان از کدوم سمت کدوم من همون جا بشینم به خدا خسته شدم من خیلی آرزو ها داشتم خیلی چیزا ...

عشق من تو فقط 18 سالته 

هنوز قراره کلی آدم بیاد توی زندگیت ولی سعی کن اول روی خودت کار کنی و همه جوره پرفکت بشی بعد وارد رابطه درست با آدم درست که اون رابطه هم هدف دار باشه بشی

تو خیلی ارزشمندی

توی کافه ولی یه چیزی رو خواهرانه بهت بگممنم دقیقا رابطه قبلیم مثل تو بود من سمتش میرفتم تحقیر میشدم ...

مرسی از حرفای قشنگت 🥺❤️ واقعا ممنونم 

فقط ی سوال دیگه چ جوری به طرفت اعتماد کردی ؟ بعد من خودم اصلا کافه و اینا نمیریم میگن محیطش خوب نیست و زیاد تجربه ندارم درکل 

ارععع خیلی زوددد فک کن ی هفته رفتم مشهد دو تا دختر آمدن باهام حرف زدن گفتن آره فلانی از تو خوشش میاد ...

چرا باید بگی شانس نداری؟

یه چیزی رو بگم این سری رفتی دیت به خودت بگو من باید از طرف خوشم بیاد یا نه من باید انتخابش کنم

خودتو دست بالا بگیرررررر

دقیقاً منم 1.5 ساله توی همچین رابطه ای بودم ولی یه روز ولش کردم و رفتم و تصمیم گرفتم از اون رابطه در ...

منم دقیقا سالگرد دوستیمون ک از پیش هم برگشتیم و هرچی اصرار کردم گوشیتو بده نداد و منم برگشتم و ی پیام خدافظی فرستادم و کل خط و پیج و اینامو پاک کردم فق اینستا داشت منو ک  چن بار پیام داد چن بار گفت بیا ببینمت مرفتم تولد پسر عموش ک القضا رفیق چن سالم و رل رفیق صمیمیم بود دعوت شدم رفتم با اکسم بحثم شد پاشدم رفتم  شمارمو گرفته بود و پیام داد اگ برات مهمم برگرد گفتم مهم بودی خودت گند زدی ب مهم بودنت گفت اگ مهم بودم پیش اینا خرابم نمیکردی   یا برگرد همه چیو درست کنیم قول میدم درست کنم خیلی اذیتت میکنم ولی بدون تو نمیتونم  اگ هم رفتی برای همیه برو منم رفتم اونم برای همیشه و بلاکم کرد ایمستا من هیچ ری اکنی نشون ندادم صبحش دیدم ساعت ۸ ریکوس داد خندیدم تو همون حال بودم دیدم زنگ میزنه گفت دیشب  خیلی نابود شدم با کارت عصبی بودم بلاکت کردم  الان  دراوردم گفت شانس اوردی کلا بلاک نموندی خندیدم  بعد شبش زنگ زد ی اهنگ گذاشت و گفت گوش کن  و گفت این پیکم سلامتی عشق قدیمی اهنگشم حداحافژ عشق قدیمی خداحافظ همدم شب هام حداحافظ ماه قشنگم  ...:( من ک خیلی میخاستمش با اشک گوشیو خاموش کردم دیگ ن تماسی ن زنگی ن پیامی رل زد ولی نگفت لایو پسر عموش بودم ک پسرعموش گفت علانی رل زده میگ دی اسممو نیار گفتم من کی اسم اونو اوردم منم رل داشتم از شااانسم رلم همون روز استوری گذاشت تگم کرد😂😂 منم اد استوری کردم پشماشون ریخت اکسم زنگ زد بود رفیق صمیمیم داد و هوار  ک چرا رل زده این ادعای عاشقی میکرد  صبر نکرد برام  دوستمم گفته بود تو خیانت کردی تو رل زدی چی‌میگی گفته بود باشه من ادعا نداشتم ولی این داشت  ادعاش باسن خرو پاره میکرد همه قسم میخوردن رو عشقش ب من چیشد رل زد دیگ رلمم گفت بلاک کن منم بلاکشش کردم و چن بار ب دوستم پیام داده بود چقد دستاشونو استوری میکنن دوستمم گفته بود مهم اینه حالش کنارش خوبه اکسمم  هیچی نگفته بود 

مرسی از حرفای قشنگت 🥺❤️ واقعا ممنونم فقط ی سوال دیگه چ جوری به طرفت اعتماد کردی ؟ بعد من خودم اصلا ...

قلبم 

الان یک ماه و نیم از رابطمون گذشته 

کارایی که من کردم 

بهش اطمینان ندادم که همیشه هستم برای همین ترس از دست دادن منو داره 

از همون اول رابطه بهش هدف رابطه رو گفتم که وقت و احساسات من با ارزش پس برای همین بعد این تایم که آشنا شدیم حتی خانواده ها رو در جریان بزاریم 

در دسترس نیستم 

آویزون نیستم 

اصلا گیر ندم یا غر الکی 

خیلی کارامو دخترونه و آروم انجام میدم جوری که واسش آرزوش بشی 

و یه نکته دیگه من اصلا نذاشتم که بهم دست بزنه حتی در حد معاشقه تنها چیزی که بینمون رخ داده یه لب گرفتن ساده بوده