2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تو اوج کرونا  ۳روز فقط حس بویایی وچشایی نداشتم  هیچ علائم دیگه نداشتم هیچ هیچ 

بعد ۶ماه ریزش موی شدید گرفتم رفتم دکتر گفتم اینجور شدم .

گفت کرونا گرفته بودی  وباعث ریزش موهات هم همینه

عزیزم‌جدیدا میتلا شدی شما؟؟؟

من نه

از قبل کرونا چون با داروگیاهی خودم رو تقویت کردم خدا رو شکر با اینکه زمان کرونا بیرون بودم زیاد و مادر و پدرم امیکرون گرفتن و پرستاری کردم نگرفتم ولی خیلی ها بودن که شنیدم این مشکل پیش اومده

من کروناگرفتم ولی واکسن نزدم

کبدچرب دارم وکم خونی شدید دیگه دارم کچل میشم مژه هام هم میریزه😢

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
جدیدا کرونا گرفتی؟؟؟حتما قرص اهن بخور

نمیدونم چیه گرفتم الان بیشتر ازیکماهه دارم میمیرم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭