بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه شرایط سختی 🥺🥺🥺ولی من باشم نمیارم البته دختر منم تک فرزنده حالا محبت بابای تحفش به کنار من واقعا براش کافیم همه وقتم با اونه جونمو بخواد میدم سعی میکنم دوستش باشم اختلاف سنیمون کمه درکش میکنم سعی کن با دختر گلت زیاد وقت بگذرونی اونوقت به کسی فکر نمیکنه
یدفعه دیدی خدایی نکرده ده سال دیگه ولت کرد رفت زن گرفت
حداقل یه بچه دیگه بیار موقع تنهایی بی کس نباشی
کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید : ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی و ... ) شده بودند
شوهرت که خیانت میکنه امیدی بهش نیستیدفعه دیدی خدایی نکرده ده سال دیگه ولت کرد رفت زن گرفتحداقل یه بچ ...
اگه از پس خرج و مخارجش برمیای حتما بیار
ولی اگه اوضاع مالیت خوب نیست نیار
کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید : ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی و ... ) شده بودند