2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا؟ پس چرا همه تو دلمو خالی میکنن میگن تک فرزندی جنایته

اینا چون خودشون جنایت کارن 

ول کن مگه عهد قاجاره که الان بگن تک فرزندی یعنی تنهایی 

الان همه احتماعی ان 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
واقعا؟ پس چرا همه تو دلمو خالی میکنن میگن تک فرزندی جنایته

فرزند آوری بشرطی خوبه که مرد متعهد ب زن و زندگی باشه وگرنه خیانت دوم و تو ب بچت میکنی 

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

فقط جونتو وردار در برو بخدا قسم هرکسی تو این شرایط بمونه و بچه دوم بیاره !حقشه هزار بار دیگه ام بهش ...

چرا اشتباه راهنماییش میکنی منم خیانت دیدم ولی بچه دوم نشد بیارم یه توده تو سینه م دیده شده توده چربی

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

مرسی عزیزم به نظرتون در حقش ظلم نکردم؟ البته تقصیر من نیست باباش مقصره

والا اینهمه ادم تک فرزندن و خوشبخت 

مگه سبک زندگیا یکیه؟

مقصر ۱۰۰ درصدی باباشه 

دخترتم یکم سنش بره بالاتره دبگه نمیگه تنهام و راضی میشه 

.

والا اینهمه ادم تک فرزندن و خوشبخت مگه سبک زندگیا یکیه؟مقصر ۱۰۰ درصدی باباشه دخترتم یکم سنش بره بالا ...

الانم میگه برام‌گربه بگیرید آجی یا داداش نمیخوام حتی با بچه ی خواهرم که دو سالشه نیم ساعت بیشتر بازی نمیکنه

نمیدونم شاید

نمی‌خوام با حرف من تصمیم بگیری 

ببین عزیزم زندگیه خودته ،خودت بهتر میتونی تصمیم بگیری ،ب نظرم وقتی میگید شاید ،عجولانه تصمیم نگیرید

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)