2777
2789
عنوان

اسم مادربزرگهاتون چی بوده🤔اسمای قدیمی خیلی قشنگ بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 56310 بازدید | 544 پست
بیگم یعنی چی؟توی سریال جودا و اکبر هم شنیدم اینو😅

تو شهر ما کسی که مادرش سید هست رو دخترش رو میگفتن بیگم 

کسی که پدرش سید باشه و خودش سید محسوب بشه بی بی 

کسی که مادرش سادات باشه بازم چون احترام داشته مادرش سیده بوده بیگم 

اگه درست گفته باشم این هست جریانش

سلام دوست عزیزی ک امضام رو میخونی  اگه میشه لطفا برا سلامتی خانوادم  صلوات بفرست،ممنون از مهربونیت امیدوارم ب همه آرزوهات برسی  سالها عضو زیر پوستی نی نی سایت بودم(خواننده خاموش بودم)   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا رحمت کنه همه رفتگان رو این شب پنجشنبه  

و زنده ها هم ان شاا...  تن درست و سلامت باشن با عمر باعزت وطولانی 

سلام دوست عزیزی ک امضام رو میخونی  اگه میشه لطفا برا سلامتی خانوادم  صلوات بفرست،ممنون از مهربونیت امیدوارم ب همه آرزوهات برسی  سالها عضو زیر پوستی نی نی سایت بودم(خواننده خاموش بودم)   

آره واقعا اسمای قدیمی خیلیاشون بامعنی بودن .ما تو فامیل صفا داریم فرخنده و درخشنده و. ..

همین که از اسامی مد دهه نود که با آ تموم میشد و بی معنی و ساختگی بود راحت شدیم خداروشکر.باز اخیرا دارن اسامی بامعنی تر و سنجیده تری میذارن