2777
2789
عنوان

حسرت گذشته

60 بازدید | 10 پست

دوستان من خیلی دیر شروع کردم واقعا اتمام حجت کردم میخونم وقتی میخونم همش گریم میگیره که چرا قبلا نخوندم الان دیره فلان نامیدی چیکار کنم حسرت نخورم پیش برم 😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا ناراحت نباش، از همین فردا صبح شروع کن تا هرجا رسیدی، فقط درست بخون. یه برنامه ی خوب هم بریز.

لعنت به هرچی عذاب وجدان و نشخوار ذهنیه که ادمو از کار و زندگی میندازه.

اصلا ناراحت نباش، از همین فردا صبح شروع کن تا هرجا رسیدی، فقط درست بخون. یه برنامه ی خوب هم بریز.لعن ...

مشاوره گرفتم ماهانه اون بهم برنامه میده همش ناراحتم که چرا از دهم شروع نکردم😭😭😭😭 چون کلا درس نمیخوندم

مشاوره گرفتم ماهانه اون بهم برنامه میده همش ناراحتم که چرا از دهم شروع نکردم😭😭😭😭 چون کلا درس نمی ...

نه اصلا ناراحت نباش، شما ذهنت میخواد از درس فرار کنه این عذاب وجدانه اومده سراغت. دهم از وقتت لذت بردی، حالا را بچسب.