2777
2789
عنوان

مراقبت بعد زایمان

283 بازدید | 26 پست

خانما یه سئوال دارم راستشو بگین خدایی

یا اگر تجربه ای دارین بگین

من هفته های اخر بارداریم هست این موضوع ذهنمو مشغول کرده

ایا اینکه میگن بچه که به دنیا بیاد شبا کلااا بیداری ، روزگارت سیاهه ، دیگه خواب نداری خدایی درسته؟؟

اگر اره پیشنهادتون چیه؟

من با خونه مامانم اینا دوتا کوچه فاصله دارم ، اما دلم نمیخواد مامانم بیاد مثلا شبا پیشم بچه نگهداره (چون یه سری اخلاقای خاص و بد داره ، که الان در حالت عادی حرص میخورم و مخالفم دیگه چه برسه اون روزا که ذرد دارم و شاید افسردگی هم بگیرم و … حالم داغونتر میشه)

مادرشوهرم ندارم ، مامانمم قبلا یکبار بهم گفته بود که من سابقه پسربزرگ کردن ندارم و نهایتش ده روز بتونم کنارت بمونم و همین حرفش و اون اخلاقای بدش باعث شده از الان یکم ذهنم درگیر این موضوع بشه که چکار کنم

واقعا خودم از پسش برنمیام؟؟؟

فقط یه شوهر پایه میخواد 

من دورم خیلی برای کمک شلوغ بود ولی شبایی که کولیک میشد با همسرم مهارش میکردیم انگار جفتمون بهتر میدونستیم باید چه کنیم

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شب بیداری ک زیاد داره همینطور پوشک عوض کردن شیر دادن تب بعد واکسن سرماخوردگیاشون زردی بدنشون دل‌درد و هزار مشکل دیگه ولی در نهایت تو مادری قوی میشی و از پس همش بر میای 

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن

من برای زایمانم چون‌از خانواده خودم‌دورم مامانم سه روز اومد‌ پیشم چون‌بچه اولم بود بعدشم گفتم‌بره‌به کارو زندگیش برسه

بقیشو خودم و همسرم انجام میدادیم

چون ۱۰ روز اول فقط سخته بعدش دیکه راحت تری

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همین چیزاییکه خودت میدونی وازشون صحبت میکنی خیلی بهت کمک میکنن...

چون میدونی فقط خودتی وخودت ،از کسی انتظار نداشته باشی خیلی سخت نمیگذره بهت مطمئن باش...

برنامه ریزی کن برا بعد از زایمانت...

چند مدل خورشت درست کن بذار فریزر ،آماده باشن 

کاچی که نه ولی مثلا آرد وشیره شو درست کن ،برا بعد از زایمانت راحت بتونی خودتم درست کنی یا چیزای این شکلی...

محتاج کسی هم نمیشی اینجوری ،حواست بیشتر رو بچه اس دیگه..

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

همین چیزاییکه خودت میدونی وازشون صحبت میکنی خیلی بهت کمک میکنن...چون میدونی فقط خودتی وخودت ،از کسی ...

بعدشم یه چیزی راجع به شکمت بگم 

حواست باشه ده روز بعد از زایمانت آروم شکمتو با روسری یا شال ببند ،زود جمع میشه

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

لطفا عزیزم از تجربتون میشه بگید🌹

ماه اول فقط شیر میخوره میخوابه شب ها باید هوشیار بخوابی هر یه ساعت چکش کنی پوشک عوض کنی و شیر بدی چون معدش کوچیکه تند تند گرسنش 

هر ماه که میگذره فواصل شیر خوردنش تغییر میکنه چون معده حجم میگیره در نهایت بیشتر میخوره بیشتر میخوابه.

کولیک و رفلاکس هم انشالله نداشته باشه اگه داشت که حتما از گهواره استفاده کن و قطره دایمیتیکون بده

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...
مونده به زایمانت دیگه سزارین باشی یکم بخاطر بخیه ها واینا باید رعایت کنی

بعد سزارین باید چند روز بعد شکم رو بست؟

من دو بار سزارین شدم ولی اصلا نتونستم شکمم رو ببندم جای بخیه ها خیلی درد میگرفت