2777
2789

همسرم امروز دادگاه بود میگفت وارد دادگاه شدم تو حیاطش داشتم با دوستم حرف میزدم دیدم یه خانمه داره بچشو میزنه و جیغ چیغ میکنه گفت گلوش رو گرفته بود و شبیه ادمهای بی بضاعت و شاید گدا بود

بعد میگه یهو ول کردم دوستمو گفتم چیکارش داری میکنی؟

زنه یهو به حالت تهاجمی میاد سمت همسرم میگه به تو چه ربطی داره بچمه برو کنار اشغال فضول.....

همسرم میگفت یه دختر 6 ساله مثلا بوده و همینجوری موهاشو میکشیده و موهاشم ژوریده و کثیف و ....

همسرمم میگه غلط میکنی این رفتارو با بچه داری اونم تو دادگاه .... الان میرم به سرباز میگم بیاد ببینه چه غلطی داری میکنی....

میگه دویدم رفتم سمت در ورودی که سرباز رو خبر کنم دیدم زنه نیست و انگرا اب شده رفته تو زمین..... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفت بهش گفتم خانم داری چیکار میکنی؟ گفته به تو چه اشغال بچمه دلم میخواد ....

همسرم گفته بود غلط میکنی تو دادگاه داری بچه رو میزنی بگذار سرباز بیاد بهت بگم این حقو نداری بچه رو بزنی وحشیانه....

دوربین نبود اون دور ورا ببینه

نمیدونم اینقدر دادگاه شلوغه فک کردی توجه میکنن به این چیزا ...یه بچه کوچیک کنار مادرش مثلا باشه کسی ایا توجهی میکنه تو دوربین؟؟