2777
2789
عنوان

چرا پریودم قطع نمیشه 😭😭

82 بازدید | 18 پست

سلام خانوما من الان سیزده روزه پریودم...همیشه هفت روزه تموم میشد بعدش لکه بینی قهوه ای داشتم تا ده روز دیگه پاک میشدم ولی ایندفعه از روز هفتم باز دوباره خون تازه اومد و باز شروع شد ...راستش دو سه بار غذایی که توش زعفران داشت خوردم روز اول هم یکم دمنوش زعفران خورده بودم....یکی دوبار هم عرق فراسیون خوردم تو پریودی نمی‌دونستم ضرر داره بعد گفتن نخور دیگه نخوردم آخه کیست هم دارم گفتن برا کیست خوبه .....تا حالا اینطوری نشده بودم نمی‌دونم چم شده   گفتن سماق بند میاره خوردم آب انار و رب انار و ماست و....ولی بازم ترشحاتم کشدار و خونیه امروز یکمم زیر دلم و تخمدانام تیر می‌کشه مثل روزای تخمک گذاریه و ترشحاتمم بیشتر شده ولی خب خونیه  خیلی نگرانم کسی تجربه داشته بنظرتون از چی می‌تونه باشه ؟ از دیشب شیر و زرده تخم مرغ و عسل هم خوردم دو لیوان ولی بهتر نشدم موندم دیگه چیکار کنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم اقدام داشتی؟نمیخوام بترسونمت.دکتر برو آزمایش بتا بده.ممکنه حاملگی خارج از رحم باشه

نه عزیزم اقدام نیستم اخه حاملگی چطوری میشه این همه خونریزی داشتم بدون درد هم بودم امروز یکم درد دارم بعید می‌دونم 

چهارده روز. همه آزمایش ها هم اوکی بود. دکتر هم نفهمید آخرش چرا این جوری بود. هیچی دیگه مفنامیک اسید ...

کاش از منم قطع بشه بخاطر نماز هم هر روز باید برم حموم و خودمو تمیز بشورم میگم نکنه رحمم آب بکشه بدتر بشم موندم بخدا چه مرگم شده  شما ترشح هم داشتی یا خون رقیق بود ؟ برا من ترشحات کشدار خونی هست