2777
2789
عنوان

دیوونه شدم خاله ام میاد میشینه نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 24 پست
خونه کوچیک و حیاط دارهباز نکنم میفهمه شنیدم و باز نکردماز ماشین پیاده میشن قبل زنگ زدن صداشونو میشنو ...

ی بار بهونه بیار بگو حموم بودم ک در زدین دوسه بار ک بهونه بیاری دمش میزاره رو کولش میره

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خالم تا اومد دعوت کنه خونش، دختر خالم زد به کمر خالم و حرفشو قطع کرد که دعوت نکنه🤦

منم ی جاری دارم خیلی پررو،بلاکش کردم ک دیگه رفت امد نکنه پدرمو در اورده بود منم قبل بلاکی هی بهونه می ردم دیدم از رو نرفت بلاک کردم

حتما چون روانت بهم میریزه اگه اینکارونکنی دایم در عذابی ،خود دانی دیگه

۴ ماهه اوضاعم اینه

مهمون حبیب خداست ولی تو این گرونی خرج پذیرایی واقعا سنگینه برام

نه دیگه تصمیم جدی دارم اقدامی انجام بدم

۴ ماهه اوضاعم اینهمهمون حبیب خداست ولی تو این گرونی خرج پذیرایی واقعا سنگینه برامنه دیگه تصمیم جدی د ...

این دیگه مهمون نیست اسمش،مزاحم ،بدعادت دادی،جلوشو بگیر،میگم یکی دوبار اول شاید واست سخت باشه یه جوری بشی ،فکر و خیال کنی،ولی بعد دیگه راحت میشی،به حرف هیچکی هم اهمیت نده میگن ،زشت عیب،حتی مامانت،اصلا نگو بهشون،عادی 

۴ ماهه اوضاعم اینهمهمون حبیب خداست ولی تو این گرونی خرج پذیرایی واقعا سنگینه برامنه دیگه تصمیم جدی د ...

مهمون ی بار  دوباره ن اینکه همش پلاس باشه اونجا ،دکش کن بره من واقعا یکی جای تو بودم حوصلم نمیکشید